Girl Power domineerd op consoles

Game news Playstation Network Xbox Live

De nieuwe arcade game van veteraan uitgever Micropose en ontwikkelaar Kung Fu Factory is nu beschikbaar via de Xbox Live Marketplace.

Dit is voor

 

GIRL FIGHT

Een 3D gevechtsgame waar een groep van felle wilde vrouwen in voor komt.

Eigenaars van de PlayStation consoles, via het PlayStation Network, zullen nog even geduld moeten hebben tot 2 oktober en kost om en rond de €9,99 (Naargelang de regio’s kunnen er prijsverschillen ontstaan).

Girl Fight wordt gepubliceerd door Majesco Entertainment en brengt een reeks van Sexy vechters naar jouw console.

Jij zal deze oogverblindende, maar dodelijke vrouwen helpen om uit de klauwen te ontsnappen van THE FOUNDATION, een mysterieuze wetenschapsorganisatie die alle gevechtskwaliteiten van deze vrouwen als wapens wilt gebruiken.

Ze ontvoeren vrouwen om testen op uit te voeren en ze in te zetten als wapens.

Deze worden in een virtuele wereld gezet – The Mainframe – en moeten hun krachten gebruiken om te ontsnappen en te overleven.

De kenmerken hiervan zijn:

  • Fighting Styles en Karakter Opties: Spelers kunnen kiezen uit een breed scala van verschillende vechters, elk met haar eigen vechtstijl, en kiezen hun eigen ervaring door het aanpassen van het uiterlijk en de vaardigheden van hun vechter.
  • Unlockables: Spelers zullen een solide set van unlockables hebben om hun personages verder aan te passen door zich te bewijzen als de ultieme femme fatale in de ring. Punten kunnen nieuwe karakter skins, meer gevarieerde vaardigheden en achtergrond verhaal inzendingen ontgrendelen.
  • Arenas: Girl Fight neemt spelers mee in een virtuele wereld in veel verschillende arena’s, ingevuld door augmented reality constructies. Van het oorlog verwoeste San Francisco naar het puin van gesloopte gebouwen van de Foundry, de lijn tussen realiteit en fictie vervagen in deze virtuele strijd zones.

Geef een reactie