Blood and Madness update voor GUILD WARS 2

Game news PC

De updates blijven ons rond de oren vliegen en hierbij blijft ArenaNet zich hard inzetten.

Nu hebben ze de volgende update aangekondigd, met een Halloween thema voo Guild Wars 2,

 

BLOOD AND MADNESS

Deze update wordt beschikbaar vanaf 15 oktober 2013 en brengt ons:

Nieuwe events:

  • Mad Realm Doors: Spelers kunnen op trick-or-treat tocht gaan langs deuren verspreid over heel Kryta. Opgepast, kloppen is niet zonder risico.
  • Mad King’s Labyrinth: Bloody Prince Edrick heeft delen van het Mad King’s Labyrinth overgenomen, en heeft de controle over de ondode legers. The Skeletal Lich, Grand High Viscount of Candy Corn en de Labyrinthine Horror liggen op jullie te wachten.
  • Mad King’s Klokkentoren: Tyria’s uitdagendste springpuzzel is terug, beter dan ooit! Enkel de beste spelers zullen door de Mad King’s Klokkentoren kunnen navigeren, en op tijd de top kunnen bereiken.
  • Lunatic Inquisition: Spelers kunnen hun PvP – skills op de proef stellen in het Mad King’s Labyrinth. Speel als een dorpeling die de nacht probeer te overleven, of als een geschift lid aan het hof die enkel vernieling wil zaaien. Survival tools en verborgen geheimen liggen te wachten.

Nieuwe features:

  • Verbeteringen werden gedaan aan het vechtsysteem, inclusief nieuwe ground targeting opties en een nieuwe, optionele manier om schade in kaart te brengen
  • Updates aan het tooltip systeem
  • Bestaande skills en traits ontvingen een balance pass

Nieuwe beloningen:

  • Spelers die de Blood and Madness meta achievement vervolledigen zullen een Mini Candy Corn Elemental ontvangen, terwijl diegenen die het verhaal volgen een Candy Corn Node kunnen verdienen
  • Spelers kunnen Candy Corn inruilen voor nieuwe Halloween items zoals een Mini Bloody Prince en speciale crafting items die nodig zijn voor Halloween – wapens
  • Mask of the Night: spelers kunnen een Mask of the Night verdienen in een maniakaal spelletje van Mad King Says

GW2_2013_10_Bloody_Prince_Encounter_01Het is de 2de van de 3 updates die deze maand gepland staan en biedt een nieuwe, frisse aanpak op de content die vorig jaar van Halloween een succes maakte.

In deze update ontdekte Magister Tassi enkele opmerkelijke en verdachte energiewaarden welke wijzen op een duistere kracht die opstijgt uit de onderwereld.

GW2_2013_10_Mad_King___Bloody_PrinceHet gaat om de Bloody Prince Edrick, zoon van Mad King Thorn, de gekke tiran die eeuwen geleden heerste over Kyrta en nu door Tyria spookt als krachtige Halloween-Geest.

Geef een reactie