Nokia kondigt zes nieuwe apparaten aan

Game news Nokia Windows Phone 8

Nokia heeft enkele verrassende onthullingen gedaan op Nokia World in Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emigraten ).

Nokia maakt namelijk bekend dat hun Lumia reeks verder word uitgebreid met niet alleen enkele toestellen met een nog grotere scherm, maar ook een Tablet.

De Nokia Lumia 2520 word een Windows gebaseerde Tablet.

Dit word zelfs een eerste Windows Tablet in de Lumia reeks die Nokia op de markt zal brengen.

Een scherpe 10,1 inch HD scherm zal ervoor zorgen dat de leesbaarheid onder alle tablets voor zowel binnen als buiten nog beter zal zijn.

800_nokia_lumia_2520_hero

Terwijl de Lumia 2520 ook een 4G verbinding mogelijkheid zal bieden op het LTE netwerk, naast de vertrouwde wifi mogelijkheid.

Zijn 6,7 megapixel camera is een primeur voor een tablet , zeker als je weet dat Nokia getrouw met Carel Zeiss lenzen werken.

Operationg system zal gekozen worden voor Windows RT 8.1 die  voor een zeer persoonlijke en intuïtieve ervaring zorgt.

Zijn oplaad technologie zorgt ervoor dat de tablet in slechts een uur tot  80 % opgeladen word.

800_nokia_lumia_1520_cover-1De Lumia 2520 zal uitgerust worden met unieke software, exclusief ontwikkeld voor de Lumia-producten, waaronder ‘Dragon’s Adventure’: een interactieve game ontwikkeld in samenwerking met DreamWorks Animation.

Ook bevat de Lumia 2520Nokia Storyteller: een door Nokia ontwikkelde applicatie die het beheren en beleven van foto’s en video’s als een verhaal op een kaart introduceert.

Nokia Video Director biedt de mogelijkheid om video’s gemaakt met de Lumia 2520, creatief te bewerken – net als content op de Lumia 2520.

Met het geïntegreerde HERE Maps is de Lumia 2520 de enige tablet met echte offline kaarten voor een snel en betrouwbaar navigatie- en kaartgebruik.

Ook aan accesoires werd er gedacht zoals de Nokia Power Keyboard.

Met dit toetsenbord behoren zorgen over de batterijduur tot het verleden.

Het levert maximaal vijf uur extra accu en heeft twee ingebouwde USB-poorten.

Het Nokia Power Keyboard biedt een beschermende hoes met een volledig functionerende trackpad.

Typen voelt hierdoor net zo natuurlijk als op een laptop.

Met Microsoft Office en Outlook voorgeïnstalleerd, is werken onderweg nog eenvoudiger.

Verder volgen er nog 2 nieuwe Lumia modellen :

  • Lumia 1520
  • Lumia 1320

3 Nieuwe Asha modellen :

  • Waarvan er eentje met 3G in de Asha-serie.

Een nieuw design, frissere kleuren en een nog intuïtievere interface voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook kondigt het bedrijf nieuwe ‘third-party’ applicaties aan, die de Asha- en Lumia-gebruikerservaring verder verbeteren.

Stephen Elop, Executive Vice-President Devices & Services van Nokia.

Meer dan ooit staan mobiele apparaten centraal in het leven van consumenten.

Ze leggen momenten vast en delen die waar ze ook zijn.

We nodigen mensen van over de gehele wereld uit om over te stappen naar Nokia.

Met deze nieuwste serie Lumia- en Asha-producten leveren we toonaangevend design en fotografie- en beeldinnovaties op grotere apparaten voor toegankelijker prijzen.

De kwaliteit en waarde die Nokia-producten leveren, blijven groeien, temeer nu we nog meer partneren met ontwikkelaars die unieke app-ervaringen creëren voor Lumia en Windows Phone.

Net als in ieder kwartaal zien we ook in Q3 2013 een stijgende verkoop van Lumia en Asha toestellen, een duidelijk teken dat onze kwaliteit en waarde over de hele wereld door consumenten wordt gewaardeerd.

 

800_nokia_lumia_1520_group-shot_1De Lumia 1520 en 1320 zullen Nokia’s eerste Lumia Smartphone zijn met een groot scherm.

Met een scherm van 6-inch en de nieuwste software voor Windows Phone zijn de Lumia 1320 en Lumia 1520 perfect uitgerust voor zowel entertainment als productiviteit.

Een nieuwe, derde kolom ‘live tiles’ op het homescherm betekent dat mensen nog meer kunnen zien en doen op een groter scherm.

 

De Lumia 1520 biedt de laatste fotografie- en beeldinnovaties van Nokia.

Dit betekent onder meer een 20 megapixel PureView-camera met optische beeldstabilisatie (OIS) die beelden razend scherp maakt, zelfs in het donker.

Daarnaast biedt hij oversampling- en zooming-technologie vergelijkbaar met die van de Lumia 1020.

Naast de nieuwe Nokia Camera- en Nokia Storyteller-applicaties biedt de Lumia 1520 een 6-inch-scherm en een levendig 1080p full HD-scherm met uitstekende leesbaarheid buitenshuis.

Video’s komen volledig tot leven met Nokia Rich Recording, een ongeëvenaarde  manier van audio vastleggen via vier ingebouwde microfoons.

Met het ingebouwde Microsoft Office zijn documenten eenvoudig te bewerken en te delen voor maximale productiviteit.

 

De Lumia 1320 biedt vele high-end Lumia-innovaties op een groot 6-inch-scherm van 720p.

De Lumia 1320 beschikt tevens over de Nokia Camera-app en dat binnen een andere prijsklasse.

Het toestel is uitgerust met een serie van fotografie- en beeld-apps, Nokia Music voor gratis streaming van reclamevrije muziek, en HERE Maps en locatiediensten.

Zo ervaar je de meest populaire Nokia-diensten voor een nog aantrekkelijker prijs.

 

De Nokia Asha 500, Asha 502 en Asha 503 combineren een prachtig ontwerp met een rijkere mobiele ervaring

De nieuwste toevoegingen aan de Asha-serie – de Nokia Asha 500, Asha 502 en Asha 503 – zoeken samen met de reeds succesvolle Asha 501 de grenzen op van betaalbare smartphone-innovaties.

Deze drie toestellen bouwen voort op het gerenommeerde ontwerp van Nokia en hebben een nieuw, glashelder omhulsel met een mix van ijsachtige transparantie en gedurfde kleuren aan de binnenkant. 3G-ondersteuning is beschikbaar op de Asha 503, die ook een 5 megapixel camera heeft en een mogelijkheid voor Dual SIM.

De Nokia Asha 500, Asha 502 en Asha 503 bevatten nieuwe verbeteringen aan het Asha-platform voor nog intuïtiever gebruik.

Geef een reactie