Logitech komt met accessoires voor iPad Air‏

Game news Hardware Ipad

De accessoires voor de Ipad Air zijn er !

Logitech breidt zijn productlijn uit met tal van accessoires voor de Ipad Air, zo zou het gaan voor 4 gloednieuwe producten.

Wij zetten ze uiteraard eens op een rij.

Alle nieuwe accessoires zijn gemaakt uit het allerbeste materiaal en met de nodige topkwaliteit zoals Logitech gewoon is te leveren.

Dankzij zijn dun en licht ontwerp sluiten ze perfect aan bij de vorm van de Ipad Air.

De tablet-toetsenborden zijn via Bluetooth te verbinden met de nieuwe iPad.

De full-size toetsen geven een type-ervaring zoals gebruikers gewend zijn van een regulier toetsenbord. Daarnaast kunnen de Folio’s in verschillende posities worden gebruikt, waardoor de iPad Air in de perfecte houding staat wanneer de gebruiker wil lezen, gamen of internetten.

Mike Culver, vice-president en general manager of mobility bij Logitech

We hebben deze nieuwe producten van Logitech zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat ze naadloos aansluiten op de nieuwe, dunnere en lichtere iPad Air,

Van de integratie van een comfortabele kijk-stand tot de bekende type-ervaring van Logitech, we hebben bij onze nieuwe Folio line-up stilgestaan bij de kleinste details.

Zelfs de kleur en grootte van bijvoorbeeld de nieuwe Ultrathin Keyboard Cover komen perfect overeen met de afmetingen en kleuren van de nieuwe iPad.

Hiermee bieden we bescherming van de iPad die gebruikers van Logitech verwachten en weten te waarderen.

De volgende producten mag je alvast in de Logitech familie terug vinden :

  • Logitech FabricSkin Keyboard Folio voor iPad Air

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio combineert een trendy vormgeving met intelligente technologie voor een verbeterde functionaliteit van de nieuwe iPad.

De Folio is beschikbaar in diverse kleuren en verfijnde stoffen en voegt daarmee stijl toe aan de bescherming van de iPad Air.

xl_Logitech FabricSkin

Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als achterkant van de tablet beschermd.

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio bestaat uit een Bluetooth-toetsenbord dat volledig is geïntegreerd in de binnenkant van de beschermhoes.

De full-size toetsen, inclusief iOS-sneltoetsen, geven een type-ervaring zoals gebruikers gewend zijn van een regulier toetsenbord.

Het nieuwe SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de hoeken van de iPad Air stevig verbonden blijven aan het frame met lichtgewicht, low-profile clips.

Logitech-FabricSkin-Keyboard-Folio-9710

Een extra toepassing zorgt ervoor dat de iPad Air eenvoudig met de Folio te verbinden en los te koppelen is.

Verborgen magneten houden de iPad in twee comfortabele posities, zowel voor de type- als entertainment-modus.

Het toetsenbord wordt opgeladen via micro-USB en heeft een batterijduur van drie maanden wanneer deze volledig opgeladen is.

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio voor iPad Air is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

  • Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is een toevoeging op Apple’s nieuwste iPad.

Hiermee zorgt Logitech ervoor dat het best verkopende toetsenbord voor de iPad beschikbaar is voor de iPad Air.

De aluminium scherm-cover biedt extra bescherming voor onderweg en fungeert tevens als draadloos toetsenbord.

Logitech-Ultrathin-Keyboard-Cover-for-iPad-Air

Het ingebouwde Bluetooth-toetsenbord biedt een snelle, vloeiende en comfortabele type-ervaring door middel van echte toetsen en het gemak van iOS-sneltoetsen, waaronder knippen, kopiëren en plakken.

De magnetische clip hecht zich veilig aan de iPad en de magnetische gleuf aan de achterzijde van het toetsenbord zorgt ervoor dat de iPad rechtop in de ideale positie blijft staan om te typen of als touch-screen te gebruiken. Het toetsenbord is oplaadbaar door middel van micro-USB en heeft een batterijduur van drie maanden, indien deze volledig is opgeladen.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

  • Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor iPad Air

De Logitech Ultrathin Keybord Folio biedt een gebruiksvriendelijke type-ervaring samen met bescherming van de voor- en achterkant van de iPad Air.

Logitech-Folio-Protective-Case-for-ipad-air

Het geïntegreerde Bluetooth-toetsenbord beschikt over toetsen in dezelfde afmeting als op een traditioneel toetsenbord, en zorgt voor een snelle en vloeiende type-ervaring.

Een dual-view stand houdt de iPad rechtop bij het typen of plat voor het browsen en surfen op internet.

Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de iPad stevig bevestigd blijft aan het frame, zonder extra omvang of de toevoeging van gewicht.

Het toetsenbord is oplaadbaar via micro-USB en heeft een batterijduur van drie maanden wanneer deze volledig opgeladen is.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor iPad Air is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 99,90 euro.

  • Logitech Folio Protective Case voor iPad Air

De Logitech Folio Protective Case biedt bescherming van de tablet zonder toetsenbord en is Logitech’s dunste en lichtste Folio voor de iPad Air.

Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als de achterkant beschermd tegen stoten, krassen, vuil en morsen. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de tablet stevig verbonden blijft met het frame.

folio-protective-case-for-ipad-5th-generation

De Folio fungeert daarnaast als een verstelbare standaard die de iPad in verschillende posities kan houden, van vrijwel plat tot volledig rechtop en alles wat daar tussenin zit.

De Logitech Folio Protective Case voor iPad Air is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro.

 

Geef een reactie