Cooler Master brengt Ceres 300 & 500

Cooler Master lanceert twee gaming headsets als opvolger van de Ceres 400.

Iedere headset heeft een kenmerkende krachtige sonische signatuur die gamers volledig op laat gaan in in-game acties.

Indrukwekkend, Comfortabel, Ademend

 

Grote 40mm drivers zijn de drijvende kracht achter het krachtige geluid van de Ceres-300 en Ceres 500. Beleef je muziek, films, games en zelfs voice over ip met een absoluut heldere sound.

Met de Ceres 500 brengt Cooler Master een headset die voor zowel Gaming op de console als pc gaming kan gebruikt worden.

1823888

Met een simpele switch schakel je gemakkelijk over tussen Console en PC mode.

De earcups zijn ontworpen om volledig over-ear te dragen waardoor ze comfortabel te dragen zijn en bovendien geluid van buitenaf blokkeren.

De Ceres 500 Earcups kunnen gemakkelijk naar binnen gevouwd worden en zijn een kwartslag draaibaar waardoor ze het gemakkelijker maken op op te bergen en transporteren.

Een ingebouwde versterker gecombineerd met 40mm drivers zorgen voor een krachtig geluid over het gehele frequentieverloop.

Goed geluid werkt duidelijk in je voordeel tijdens en met de Ceres 500 bouw je alvast een voorsprong op.

Liever een instapmodel ? dan is er ook nog de Ceres 300 van Cooler Master met een gestroomlijnder profile en een glossy finish.

Cooler_Master_Storm_Ceres-300_2

Een dikke voering op de earcups zorgt niet alleen voor een goede afsluiting rondom de oren maar ook voor een hoop draag comfort.

Daarnaast is de hoofdband te verstellen zodat je ook bij lange game sessies comfortabel kan blijven spelen.

De krachtige 40mm drivers leveren een hoogwaardig geluid af met krachtige lage tonen. Een afneembare, flexibele en omni-directionele microfoon zorgt voor een heldere en probleemloze communicatie tussen teamleden.

De Ceres-300 vind je terug voor 29 Euro terwijl de Ceres 500 voor een vriendschapelijke prijs van  59 euro op je lig te wachten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights