LEGO®Harry Potter™: Jaren 5-7 Demo

PC Xbox 360

In afwachting van de release van LEGO®Harry PotterTM: Jaren 5-7  op 18 november aanstaande geven Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en TT Games een demo vrij van de game. De demo is nu beschikbaar voor Xbox LIVE® Marketplace voor Xbox 360 en voor PC op de LEGO Video Games pagina.  De PlayStation®3 demo zal binnenkort beschikbaar zijn op het PlayStation® Network.

Om de PC demo te downloaden op je computer, klik op de volgende link:
http://videogames.lego.com/en-us/harrypotter57/DEMODownload/Content/Default.aspx
*Let op: deze demo werkt niet op Mac OS

LEGO®Harry Potter™: Jaren 5-7 zet het verhaal voort van ‘the Boy Who Lived’, in een betoverend avontuur met Tovenaars en Dreuzels. Deze keer worden spelers meegenomen door de laatste drie boeken en vier films van Harry Potter om het ultieme gevecht van goed tegen kwaad te beleven. De creatieve kracht van LEGO smelt nogmaals samen met de omvangrijke wereld van Harry Potter™ om een spannende gameplay ervaring te bieden. De game bevat lessen, toverspreuken, duels en veel meer waarmee spelers van alle leeftijden zich kunnen vermaken.

Geef een reactie