“Project Spark” global beta start op Windows 8.1

Microsoft en Team Dakota nodigen fans en ontwerpers uit die zich geregistreerd hebben op Project Sparks om vorm te geven aan één van de meest verwachte games van 2014 in het “Project Spark” beta programma.

Exclusief op Windows 8.1.

“Project Spark” werd in juni aangekondigd op E3 en honderdduizenden fans hebben zich ingeschreven voor de gesloten beta waarvan de lancering is gestart.

Project_Spark_Screen_Shot_16

Eerst exclusief op Windows 8.1 en begin volgend jaar ook op Xbox One worden geregistreerde bèta deelnemers uitgenodigd om deel uit te maken van een dynamische gemeenschap waar spelers ontwerpen en waar ontwerpers spelen.

De bèta voor beide platformen blijft lopen tot de lancering van het product volgend jaar.

“Project Spark” is een avontuur zonder laatste hoofdstuk waar alles kan worden aangepast. Spring in de zandbak van een open wereld waar spelers hun eigen games, films, verhalen en nog veel meer kunnen ontwerpen en dan delen met hun gezin, vrienden en de rest van de wereld.

  • Speel games die andere ontwerpers hebben gemaakt en speel een rol in onbeperkte avonturen.
  • Maak games tijdens het spelen met de revolutionaire Crossroads modus.
  • Verander, creëer en geef vorm aan werelden door creaties te maken of te verfraaien met pigmenten en biomes.
  • Beheers het gebruiksvriendelijke brain systeem om behaviors toe te voegen aan om het even wat en breng creaties tot leven.

“Project Spark” is het ultieme interactieve speelterrein voor gamers van alle leeftijden en wordt geleverd als een gratis digitale download met talrijke opties om je creatieve ervaring alle mogelijke troeven te geven. Het is een krachtige gaming toepassing waar ontwerp en spel naadloos samenleven. Word een onderdeel van de collectieve verbeelding van deze gemeenschap en begin meteen te spelen.

Schrijf je vandaag nog in voor de beta op http://projectspark.com.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights