Eerste trailer LEGO® Movie Videogame vrijgegeven

Wie LEGO denkt, zegt zeker en vast “Films” , denken we aan films , dan denken we ook aan Warner Bros die eerder al tal van franchises wist te ver”blokken” zoals Batman, Harry Potter , Indiana Jones , Lord Of The Rings,…

Verder bouwend op het LEGO succes en de aankomende film is dan ook The LEGO Movie Videogame voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation3, Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation Vita, en PC.

 

 

De eerste trailer werd alvast vrijgegeven en we zien onmiddelijk de humoristische en actievolle rol van Emmet dieeen doodgewoon LEGO minifiguurtje is die ten onrechte wordt aangezien als “The Special”, een personage die volgens de voorspelling de wereld kan redden van een kwaadaardige LEGO tiran.

Spelers kunnen de ontzagwekkende kracht van de ‘Master Builders’ gebruiken om nieuwe buitengewone LEGO creaties te bouwen.

Daarnaast kunnen spelers de rol van meer dan 90 speelbare, door de film geïnspireerde, personages aannemen in 15 spannende levels.

Dit wordt een authentieke LEGO ervaring zoals spelers nooit eerder beleefd hebben, met een compleet nieuwe LEGO animatiestijl die de beweging en het gevoel van de echte LEGO bouwsets evenaart.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights