Lang Lang geleden, op een IOS in je buurt : LEGO® Star Wars™: Microfighters

Game news Ipad Iphone Ipod Touch

Het intergalactische strijd komt naar jou IOS toestel en dit in alle interdimensionale plezier met  LEGO® Star Wars™: Microfighters voor iPhone, iPad en iPod touch.

De game is vanaf nu beschikbaar in de App Store en brengt de ruimte- en grondgevechten van de ‘Clone Wars’ en ‘Galactic Civil War’ binnen handbereik.

Spelers kunnen vliegen voor de ‘Rebellion’ en ‘Galactic Republic’ of de duistere kant verkiezen en spelen als de ‘Empire’ en ‘Separatists’.

 

LSW_AppStore_screens_2048x1536_01Spelers krijgen de mogelijkheid alle zes de Star Wars Microfighters te besturen om vijanden op te blazen, terreinen te vernietigen, studs te verzamelen en de Melkweg te overheersen. Kies uit een leger iconische Microfighters, zoals de X-Wing, Star Destroyer, TIE Fighter, Droid ATT, Clone Tank of het snelste schip van het heelal; de Millennium Falcon die onder commando staat van de geliefde Han Solo.

Verspreid over vier bekende planeten, Endor, Yavin, Hoth en Geonosis, beleven spelers 18 levels boordevol actie.

In deze downloadable app nemen spelers het op tegen meer dan 35 vijanden.

LEGO Star Wars: Microfighters ontwikkeld door TT Games en is nu verkrijgbaar voor €0,89 in de App Store op de iPad, iPhone en iPod touch.

Geef een reactie