5 Budgetvriendelijke Nokia Toestellen op komst

Nokia heeft een nieuwe lijn aan Budgetvriendelijke Smartphones aangekondigd onder de naam X.

X marks the spot en deze spot was de Mobile World Congress 2014.

Met de aankondiging van de Nokia X zal Nokia een lijn aan Smartphones op de markt brengen die naast de Windows diensten en kenmerkende Nokia service, ook Android Apps ondersteuning bied.

 

  • Nokia X
  • Nokia X+
  • Nokia XL

Deze 3 Lijnen zullen zo fel afgeprijsd zijn , dat ze perfect passen in de snelgroeiende markt van Smartphones.

nokia xMet ondersteuning van Skype om uw contacten te spreken via Videochat , Onedrive om al je bestanden mee te nemen, en Outlook.com integratie voor alle correspondentie.

De Nokia X lijnen zijn ideaal voor wie zijn eerste smartphone ervaring wil.

Daarnaast brengt Nokia ook de Asha 230 als de best betaalbare Full Touch ervaring voor slechts 45 euro.

Terwijl de Nokia 220 als internettelefoon met tal aan sociale Apps voor 29 euro komt.

 Stephen Elop, Executive Vice-President Devices & Services van Nokia :

Nokia heeft al miljarden mensen over de gehele wereld verbonden. Nu laten we zien hoe we geweldige ervaringen toegankelijk kunnen maken voor de volgende miljard mensen,

Het past bij onze aanpak om vier categorieën toestellen te kunnen aanbieden.

Dit betekent de betaalbare instapmodellen, zoals de Nokia 220, de Asha-touchscreentoestellen, zoals de nieuwe Nokia Asha 230, onze nieuwe Nokia X-, X+- en XL-smartphones die zijn bedoeld voor groeimarkten, en ons Lumia-portfolio.

Voor deze laatste serie introduceren we de grootste innovaties en bieden we volledige compatibiliteit met de Microsoft-ervaring.

nokia xlMet Nokia X-serie krijgen gebruikers het beste van beide werelden :

Een frisse tegelbaseerde interface zoals we gewoon zijn van de Lumia reeks

Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot de meest hoog gewaardeerde apps speciaal geselecteerd in de Nokia Store  en de gratis Navigatie : “Here Maps“.

 

  • Noka X-serie word voorzien van een hoogwaardige 4-inch display & 3 MP camera.
  • De Nokia X+ is geoptimaliseerd voor gebruikers die een nog groter geheugen en grotere opslag willen om van meer games, muziek, foto’s en video’s te kunnen genieten.
    Nokia XL krijgt een 5-inch scherm met 2 MP camera aan de voorkant om zo je selfie’s te maken en skype videogesprekken te voeren.

Aan de achterkant krijgt de Nokia XL een 5 MP camera met flits.

Elke Nokia toestel in de X reeks krijgt een Qualcomm Snapdragon dual-core processor aan boord en biedt ondersteuning voor Dual Sim.

  •  De Nokia X zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs vanaf 89 euro.
  • De Nokia X+ voor 99 euro
  • en Nokia XL voor 109 euro.

Wie eerder kiest voor instapklare smartphone kan genieten van Nokia Asha 230 als nieuwe toevoeging aan de Asha serie.

De Nokia Asha 230 biedt alle voordelen van het Asha Platform, waaronder Fastlane en toegang tot populaire sociale apps als WhatsApp.

Via een software-update die binnenkort beschikbaar is, krijgt de Nokia Asha 230 de beschikking over 7 GB gratis cloud-opslag op Microsoft OneDrive en de mogelijkheid om foto’s automatisch te back-uppen naar de cloud.

Nokia introduceert ook de stijlvol ontworpen Nokia 220, de laagst geprijsde datatelefoon tot nog toe. Dit toestel maakt mobiel internetten toegankelijk voor nog meer mensen ter wereld.

Dankzij het 2,4-inch kleurenscherm en het stof- en spatvrije toetsenbord is de Nokia 220 een perfecte keus voor mensen die voor het eerst in aanraking komen met mobiliteit en het internet.

Facebook en Twitter zijn voorgeïnstalleerd op het toestel en Bing staat als search engine in de voorgeïnstalleerde Nokia Xpress Browser.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights