Bose brengt de SoundLink Bluetooth Speaker III op de markt

Tijd terug hadden we nog onze handen op Bose SoundLink Mini wanneer we net vernemen dat Bose een nieuwe versie op de markt heeft gelanceerd met de SoundLink Bluetooth Speaker III.

Met de Soundlink Bluetooth Speaker III presenteerd Bose hun beste Bluetooth speaker tot nu toe.

Met een verbetering van de Audiopresentaties , een compleet nieuwe design en langere batterijduur en ook verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren dankzij de bijpassende covers.

soundlink 3 color

De nieuwe Soundlink speelt al jou audio af in de meest volle, heldere en diepe klanken en is verder gecombineerd door 4 neodymium omvormers en duo-tegengestelde, passieve radiatoren met een nieuw digitaal signaal processing-algoritme en verbeterde elektronica, zodat muziek harder afgespeeld kan

worden, met behoud van evenwichtig en natuurlijk geluid.

De vorm die de SoundLink III meekreeg is ontworpen voor de grab & Go gebruikers en speelt verder in op de Bose SoundLink Mini.

soundlink 3 grey

Ook zijn gewicht werd gerespecteerd met zijn 1,4Kg waardoor deze gemakkelijke meeneemhaar is.

Bijgevoegd is een oplaadbare lithium-ionaccu die tot 14 uur meegaat, zodat gebruikers de hele dag muziek kunnen afspelen.

Bluetooth LED-lichtjes maken het koppelen en/of het schakelen met andere bluetooth-apparaten makkelijker.

Verder worden de zes meest recent gebruikte bluetooth-apparaten opgeslagen in het geheugen, waardoor het niet meer nodig is ze telkens opnieuw te koppelen.

Het apparaat kan bediend worden met de knoppen bovenop de speaker of via het apparaat zelf.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights