BenQ S-serie – flexibele projectoren voor de professional

BenQ presenteert op de ISE in Amsterdam drie nieuwe, bijzonder lichtsterke en flexibele projectoren voor professioneel gebruik.

De modellen met de productnamen BenQ SX914, SH915 & SW916 zijn vooral bestemd voor gebruik tijdens beurzen, vergaderingen & conferenties.

Dankzij de krachtige lichtprestaties kunnen ze zelfs als de plafondverlichting aan is en bij een grotere afstand probleemloos worden ingezet.

De BenQ SX914 heeft met 6000 ANSI lumen de grootste lichtsterkte van de drie modellen en is vanaf nu in de winkel verkrijgbaar voor € 2.999.

De contrastratio van 6.500:1, het kleurenpalet met 1,07 miljard kleuren en de XGA-resolutie van 1024 x 768 zorgen voor kristalheldere projecties.

De 1,6-voudige zoom en de verticale Lens Shift-functie bieden grotere flexibiliteit bij het kiezen van de plaats van opstelling.

Twee HDMI®-aansluitingen en verschillende andere aansluitmogelijkheden verzekeren flexibele connectiviteit van de projector.

De twee geintegreerde luidsprekers van 10 watt zorgen voor het benodigde geluid bij de presentatie.

De BenQ SH915 is eveneens vanaf half februari in de winkel verkrijgbaar, tegen een prijs van € 1.999.

De SH915 levert projecties met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080, een lichtsterkte van 4000 ANSI lumen in 16:9 beeldformaat en een contrastratio van 11.000:1.

BenQ_Kombibild_SX914_SH915_SW916

Hij overtuigt verder door de 1,5-voudige zoom met een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter en een geïntegreerde luidspreker van 5 watt.

De BenQ SW916 is tegen een prijs van € 2.999, vanaf half februari in de winkel verkrijgbaar.

Hij beschikt over een WXGA-resolutie van 1280 x 800 in 16:10 formaat en een lichtopbrengst van 5000 ANSI lumen.

Hij blinkt uit door zijn contrastratio van 7.500:1 en de 1,5-voudige zoom, die een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter mogelijk maakt.

Draadloze gegevensoverdracht bij de modellen SW916 en SH915 is mogelijk met een USB Wireless-dongle, die niet bij het leveringspakket is inbegrepen.

Met de geïntegreerde Wireless Display-functie kan zo probleemloos een draadloze verbinding tot stand worden gebracht tussen de projector en een smartphone of tablet.

Hiervoor kunt u gebruikmaken van de nieuwe, gratis Ben QPresenter Pro App.

Alle drie apparaten zijn uitgerust met de nieuwste 3D-technologie via HDMI®.

Door de geïntegreerde HDMI®-ingangen kunnen videobronnen, zoals een Blu-ray speler of pc, worden aangesloten en kan de 3D-inhoud probleemloos worden weergegeven.

De BrilliantColor™-technologie zorgt voor een uitgebreid kleurenpalet dat in diepte en dynamiek ver uitgaat boven de traditionele kleurruimte.

Met de eveneens tot het leveringspakket behorende LAN Control-functie heeft de beheerder vanaf zijn werkplek toegang tot alle functies van de projector.

Zo kunnen bijvoorbeeld de updates voor alle projectoren binnen een netwerk centraal worden verstuurd.

Bovendien zijn de nieuwe modellen uiterst flexibel: LAN Display stelt in staat tot overdracht van videodata met een standaard RJ45 netwerkkabel.

Bij de BenQ-projectoren SX914, SH915 en SW916 gaan lichtsterkte en energie-efficiëntie hand in hand. Door de zuinige SmartEco®-technologie geeft de lamp niet meer licht dan daadwerkelijk nodig is, en past hij zich steeds zelfstandig aan de te projecteren inhoud aan.

Door SmartEco® wordt de levensduur van de lamp, afhankelijk van het model, verlengd met tot 4.000 uur, en dat bij volle lichtsterkte.

De daaruit voortvloeiende kosten voor vervanging van de lampen worden zo aanzienlijk verminderd. In de stand-by-modus bedraagt het verbruik van de projector minder dan 0,5 watt.

Daarmee voldoet hij nu al aan de laatste EU-normen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights