Je Titan staat klaar , maak je klaar voor de strijd !

Voel de grond beven, zie de vonken spatten !

Want vanaf vandaag is Titanfall exclusief voor Pc & Xbox One beschikbaar.

Sinds de allereerste aankondiging hebben gamers fel naar deze game uitgekeken , en nu is het aan jullie om in deze spectaculaire en dynamische first-person actie tussen aanvalspiloten en behendige, zwaar bepantserde Titans van 7 meter hoog te lijf te gaan.

De game is door critici en fans geprezen om de unieke, leuke en spannende gameplay en heeft de lat nog hoger gelegd voor online multiplayer-games.

Vince Zampella, medemaker van Call of Duty en medeoprichter van Respawn Entertainment :

Het maken van Titanfall is een ongelooflijke toer geweest voor ons team bij Respawn en we zijn blij dat we de game waar we zo hard aan hebben gewerkt eindelijk aan alle gamers kunnen presenteren,

We zijn een klein, hecht team, en ik ben er trots op dat ik de laatste jaren met dit team heb gewerkt aan iets dat de grenzen van het genre oprekt en wat vooral heel leuk is om te spelen.

Patrick Soderlund , Executive Vice President van EA studios voegt er nog aan toe :

Titanfall is het resultaat van de prachtige samenwerking tussen Respawn Entertainment, het Xbox-team bij Microsoft en EA

Het talent en de visie van de ontwikkelaars van Respawn, gecombineerd met de kracht van de Xbox Cloud Compute-infrastructuur van Microsoft en de wereldwijde afzetmarkt van EA gaat voor een ongekende game-ervaring zorgen.

Volgens Yusuf Mehdi, Chief Marketing and Strategy Officer, Devices and Studios bij Microsoft zijn ze heel blij met Titanfall :

We maken bij Xbox al heel lang succesvolle multiplayer-games voor onze fans. Met deze games hebben we bepaald hoe je met vrienden en andere mensen uit de hele wereld kunt spelen,

Titanfall maakt optimaal gebruik van de kracht van de Xbox One. In nauwe samenwerking met onze partners bij Respawn Entertainment en Electronic Arts hebben we voor een doorbraak op gamegebied gezorgd. De game laat de potentie van deze generatie consoles zien.

Titanfall speelt zich af in de nabije toekomst, in een afgelegen grensgebied dat wordt verscheurd door oorlog.

Als speler beland je midden in een conflict tussen Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) en de ‘Militia’.

De actie is snel en afwisselend. Je kunt rennen over muren in free running-stijl, indrukwekkende dubbele sprongen maken en Titans kapen.

Doordat je afwisselend als piloot en Titan kunt spelen, kun je razendsnel van tactiek veranderen, aanvallen of vluchten, en de actie hoog in de lucht voortzetten.

De Xbox 360-versie is ontwikkeld door Bluepoint Games en is vanaf 27 maart 2014 verkrijgbaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights