Namco Bandai en Codemasters verlengen uitgeversovereenkomst

Namco Bandai zal het komende jaar nog alle Codemaster titels verdelen, zo werd net bekend gemaakt.

De overeenkomst houdt onder meer de volledige distributie van alle fysieke games in 2014 in, samen met bepaalde uitgaves via digitale distributiekanalen in Europa en Noord- en Zuid-Amerika.
 

 

Voortbouwend op de eerste overeenkomst in 2010, zal NAMCO BANDAI Games ook in 2014 voor de distributie zorgen van Codemasters’ games in Europa en Amerika, maar voor het eerst neemt het ook de digitale distributie op zich in dezelfde regio’s, uitgezonderd Steam en enkele additionele e-tailers.

De overeenkomst omvat alle belangrijke toekomstige games die anders door Codemasters via het Codemasters Racing-label worden gepubliceerd, inclusief enkele nog onaangekondigde titels.

Ons bedrijf is trots dat het de samenwerking met Codemasters mag voortzetten en om verder te kunnen bouwen op het succes waar we nu reeds van mochten genieten om knappe games overal te kunnen verdelen.

We staan te popelen om Codemasters’ nieuwe producten aan onze line-up toe te voegen en kijken uit naar de nog niet aangekondigde toptitels,

Aldus Alberto González Lorca, VP Third Parties, NAMCO BANDAI Games Europe.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights