Wargaming geeft een blik in hun toekomstplannen.

Game news PC Xbox 360

Wat zijn de verdere plannen nog bij Wargaming ? Het Bedrijf verantwoordelijk voor het succes van World Of Tanks & World Of Planes liet even in de kaarten kijken.

 

In een Ontwikkelaars dagboek laat Wargaming weten dat de focus ligt op de komende veranderingen die in World Of Tanks op de planning staat.

Mike Zhivets die als producer werkt aan World Of Tanks had alvast het volgende mee te delen :

It will be a truly transformative year for the game,

Enhancements planned for 2014 touch upon the very core of World of Tanks, and each of them will overhaul the look and feel of the title, inducing the tank combat experience we deliver with a whole new level of realism and immersion.

In de komende maanden mogen we een verbeterde grafics verwachten die de Rendering zal ondergaan , hierdoor komen de tanks niet alleen gedetailleerder over, maar zal ook de omgeving nog realistischer ogen.

Ook zal er technische verbeteringen komen in de physics-engine,  waardoor er een responsieve gaming omgeving ontstaat, dynamische veringen in de rupsbanden, koepels die eraf geblazen kunnen worden en kleine onderdelen die beschadigd kunnen raken.

Tot slot zal de gameplay uitgebreid worden met de langverwachte Historische Slagvelden en een nieuwe meta game functionaliteit –  Fortified Areas.

De ontwikkelaars zullen alle aankomende onderdelen uitgebreid behandelen in hun video dagboek serie.

Geef een reactie