Thrustmaster presenteerd haar 2de Xbox One Stuur.

Na het grote succes van de Force Feedback TX Racing Wheel brengt Thrustmaster haar 2de licentieerde stuur uit voor Xbox One.

Deze replica heeft een officiële licentie op Ferrari en zal tal van racegames ondersteunen.

 

De Ferrari 458 Spider Racing Wheel maakt het voor iedereen mogelijk een ​​echt stuur te gebruiken in racegames op de Xbox One waardoor gamers ongeëvenaarde rij sensaties kunnen beleven en al het plezier dat daar bijhoort zonder tijd te hoeven investeren in een perfecte beheersing zoals bijvoorbeeld nodig is voor een Force Feedback-stuur.

Het gebruiksgemak, de geavanceerde technologie aan boord en de agressieve prijsstelling van de Ferrari 458 Spider betekenen dat er hoge verwachtingen zijn van dit nieuwe product van Thrustmaster.

Functies die niet alleen eenvoudig zijn maar ook origineel en effectief, zijn aanwezig op dit 28 cm grote stuur dat een replica op schaal 7:10 is van het echte stuur van de Ferrari 458 Spider.

De twee op het stuur gemonteerde sequentiële schakelflippers gemaakt van metaal versterken de sportieve look en design van dit product.

Het stuur is voorzien van negen actieknoppen (waaronder knoppen voor View en Menu), een manettino-draaiknop met twee standen, een ENGINE START-D-pad en een Xbox Guide-knop.

De stuurgevoeligheid kan worden aangepast met onder meer vier presets zodat gebruikers het gedrag van het stuur kunnen optimaliseren voor het type racetrack, de auto die wordt gereden of de gewenste rijstijl.

F458spiderRW-5

De pedaalset heeft een grote voetensteun, pedalen waarvan de hoek kan worden ingesteld en een rempedaal met progressieve weerstand.

Het stuur heeft ook nog een koppel-LED voor de Kinect en een makkelijk te gebruiken centraal klemsysteem dat vrijwel overal op past.

De Ferrari 458 Spider Racing Wheel is leverbaar vanaf 18 april 2014 voor € 99,99

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights