Ubisoft gaat samenwerking met Cirque Du Soleil aan

De wonderlijke wereld van Child Of Light werd zonet nog wonderlijker dankzij een unieke medewerking met de zangeres en pianist van Cirque Dul Soleil.

Ubisoft kondig aan dat zij gaan samen werken met Coeur de Pirate om samen Child Of Light af te werken als een compleet kunstwerk.

Iets waar de mensen van Cirque Du Soleil zeker goed in zijn!

Child of Light is een heruitvinding van klassieke sprookjes die plaatsvinden voor een pittoreske achtergrond geïnspireerd door de aquarel kunstwerken van ‘The Golden Age of Illustration’.

Coeur_de_Pirate_02

Als een speelbaar gedicht plaatst Child of Light je in de schoenen van Aurora, een jonge prinses die de zon, de maan en de sterren moet bevrijden uit de handen van de mysterieuze Queen of the Night.

Om het verhaal van Aurora en Lemuria te helpen vertellen heeft het Child of Light team de hulp ingeschakeld van de getalenteerde Canadese artieste Coeur de Pirate om de originele soundtrack van de game te produceren, en Cirque du Soleil Media™ om het theatraal gevoel van de game te verbeteren.

Coeur_de_Pirate01

Om een unieke soundtrack te leveren die perfect past§ bij de wereld van Lemuria , heeft Coeur de Pirate een intieme soundtrack gecomponeerd die boordevol nostalgie zit.

Elke noot in de soundtrack komt van de hand van het Bratislava Symphony Orchestra , die in Montreal al de meest epische en opera-achtige sferen wist te maken bij onder andere de in-game gevechten.

Patrick Plourde, Creative Director bij Ubisoft

Muziek is een van de belangrijkste methodes om emotie naar de spelers over te brengen,

De muziek van Coeur de Pirate is fris, romantisch en optimistisch, wat perfect past bij wat wij willen uitdrukken in Child of Light.

Ik voel me enorm vereerd dat ze wil deelnemen aan ons avontuur.

De zangeres vond het alvast een onvergetelijke ervaring wist ze te melden ,

Coeur_de_Pirate_03

Coeur de Pirate, zangeres en Child of Lights muziekcomponiste :

Mijn ervaring bij Ubisoft was geweldig.

Ik was daar al sinds het begin, dus ze hadden nog niet zo veel materiaal om mee te werken in het begin, wat me volledige vrijheid gaf.

Toen ik voor de eerste keer beelden zag voelde ik dat we samen echt iets geweldig konden creëren.

Ik herinner me nog de eerste keer dat ik de muziek samen met de beelden zag.

Het is wonderbaarlijk om zoiets tot leven te zien komen.

Door samen te werken met Cirque Du Soleil Media , haalt Ubisoft het voordeel eruit om de wereldklasse van theater samen te brengen op een levendige manier met Child Of Light.

child of light screen

“Videogames nodigen spelers uit om in virtuele werelden te worden ondergedompeld en er is niemand die beter meeslepende en magische ervaringen kan creëren dan de artiesten van de Cirque du Soleil,”

col_packshot_ps3_ps4_3d_ukAldus Patrick Plourde,

“De mogelijkheid om met hen samen te werken, zodat we de ambitie om van Child of Light een speelbaar gedicht te maken konden bereiken, was een droom die uitkwam.”

Een van de meest belangrijke aspecten van onze business filisofie is om te beoordelen wat de creatieve uitdaging van een project oplevert,”

zei Jacques Méthé, President bij Cirque du Soleil Media.

“Ubisoft is een leider in de gaming industrie en doorheen de jaren hebben ze wereldwijd success geboekt met een impressionant portfolio bestaande uit originele merken.

We zijn trots op onze samenwerking met Ubisoft die dezelfde artistieke waarden deelt.”

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights