Borderlands: The Pre-Sequel is het einde van de saga

Ondanks dat Gearbox er de boeken bij neer legt , mogen we toch nog 1 laatste keer de wondere wereld van Pandora bezoeken dankzij een nieuwe stand alone game van de makers.

Geen Prequal , Geen Sequal , maar een heus pre-sequal !

Dit wil zeggen dat de game zich afspeeld tussen het eerste en  2de deel van Borderlands.

Momenteel is de game nog volop in ontwikkeling bij Gearbox en 2K australie.

Borderlands: The Pre-Sequel is vanaf  najaar 2014 verkrijgbaar op Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.

Borderlands-Youtube-header

In Borderlands : The Pre-Sequel worden spelers naar de maan gebracht van Pandora in een zwaartekrachttrotserende omgeving vol vuurgevechten aan een zo goed als nul van zwaartekracht en een reeks aan gloednieuwe wapens.

Christoph Hartmann, president van 2K :

Borderlands is een van 2K’s belangrijkste franchises en Borderlands 2 is de bestverkopende titel in de geschiedenis van ons bedrijf.

“Fans schreeuwen om een geheel nieuwe, triple-A Borderlands-ervaring en dat is precies wat ze krijgen met Borderlands: The Pre-Sequel.

Het zal dan ook de allereerste keer zijn dat spelers de kans krijgen om niet alleen als  4 nieuwe personages te spelen, maar ook op de maan terecht komen.

Vechtend aan de zijde van Handsome Jack, zijn spelers getuige van zijn transformatie in de megalomane tiran die fans graag haatten in Borderlands 2.

Randy Pitchford, president van Gearbox Software

Toen Gearbox Software de Borderlands franchise creeërde, konden we slechts  dromen van de hoeveelheid liefde en steun van gamers,

We zijn dankbaar dat het ongelofelijke talent van 2K Australië kon bijdragen om Borderlands: The Pre-Sequel te laten beantwoorden aan de  hoge verwachtingen die Borderlands-fans inmiddels terecht hebben.

Tony Lawrence, general manager van 2K Australia :

Gearbox heeft 2K Australië de co-ontwikkeling toevertrouwd van hun bekroonde franchise en we zullen er alles aan doen om een geheel nieuwe shoot ’n’ loot ervaring te leveren waar fans van uit hun dak gaan,

Fans zullen zelf op PAX East zien dat er niets gaat boven bijna gewichtsloos rondspringen op de maan in een low-gravity vuurgevecht, een maan-bandiet compleet bevriezen met een van de nieuwe Cryo wapens en hem dan te verbrijzelen in kleine stukjes die de ruimte in zweven. Dat is behoorlijk  episch.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights