Review Diablo III: Reaper of Souls

Reaper of Souls is de uitbreiding van de Diablo III van de makers Blizzard Entertainment.

Deze uitbreiding speelt zich nadat je Diablo heb verslagen in Act IV alleen of samen met andere spelers in de poorten van Heaven waar het tot een bloedige veldslag plaats vond tussen Angels and Demons.

Na dat Diablo was verslagen viel hij van Heaven richting de Aarde terwijl ik door de snelheid veranderde in een steen die dan The Black Soulstone werd genoemd. The Angels wouden deze Black Soulstone ergens diep in de Aarde verstoppen zodat niets of niemand deze steen voor zich wou hebben om er zijn macht mee te vergroten of totale chaos mee te creëren.

Deze verborgen plek op Aarde werd bewaakt door the Angels of Heaven tot er zich een rare mist opdook en er zich een bekend wezen tussen the Angels voor kwam namelijk The Angel of Death Malthael.

Deze Angel kwam de Black Soulstone voor zichzelf opeisen en deed dit met geweld wat hem ook lukte. Malthael zal deze steen gebruiken om dood en verderf te zaaien op Aarde tot er niemand meer overblijft.

Jij en je vrienden moeten The Angel of Dead himself stoppen kosten wat het kost om zo de Aarde en de hele mensheid te doen redden.

Gameplay

Diablo III: Reaper of Souls is een RPG game play met zes verschillende klassen van krijgers: Barbarian, Demon Hunter, Monk, Wizarden Witch Doctor elk van hun heeft unieke specialiteiten en vaardigheden en deze waren al reeds te spelen in de originele Diablo 3, maar nu met de nieuwe uitbreiding is The Crusader er bij gekomen.

Deze Crusader is een zwaar bepantserde krijger en ziet er een beetje bij als een tank dat over het veld loopt met zijn zware harnas en groot schild en zich door alles wat slecht is door beukt ook al is het Death himself.

Door het spel heen met het verslagen van monsters wordt je steeds beter en sterker en kan je ook het niveau verhogen zodat je meer XP en geld kan verdienen om zo je wapens, gems of  armor te verbeteren om zo onverslaanbaar te zijn tegenover je vijanden. Tijdens het spel kan je eerst tot Lvl 70 geraken om eerst aan al je vaardigheden te geraken dan volgen er de passive skills waar je lange tijd zoet mee zult zijn tegen dat je deze allemaal hebt.

Deze passive skills zijn een meer waarde aan je character je krijgt dan nog eens de keuze uit 16 verschillende skills verdeeld in 4 kolommen waar je dan om de level 1 punt in een bepaalde kolom kan steken.

Wat er ook nieuw is aan Diablo III: Reaper of Souls is de nieuwe Act V van de storyline waar je het moet opnemen tegen Malthael The Angel of Death en zijn volgelingen die dood en verderf zaaien in zijn naam en er voor te zorgen dat The Black Soulstone terug wordt gebracht naar the Angels zodat zij het terug kunnen verstoppen en beschermen vooral de wezens of mensen die er kwaadaardige bedoelingen mee hebben.

Diablo-III-Reaper-of-Souls

Naast Act V heb je ook de nieuwe “Adventure mode

Deze Adventure mode bestaat uit 2 variaties namelijk  uit Bounties en uit Rifts.  Uit deze modes kan je doorheen een bepaalde Act spelen zonder dat je het campaign  verhaal moet volgen om 1 of ander doel te bereiken wat toch wel een nieuwe ervaring geeft dan ons wel heel goed zint.

In deze Adventure mode kan je gaan achter Bounties.

In elke Act kan je gaan voor 5 bounties dit zorgt ervoor dat je gewoon overal kan gaan en staan in die Act zoals jij het wilt om zo dan al de monsters in je weg neer te slagen wat je toch een hoop XP en loot oplevert.

Als je je Bounty ophaalt krijg je er een aantal Blood Shards voor, deze kan je gebruiken om onbekende items te kopen bij specifieke vendor die zich in die Act bevindt. Als je al je bounties heb volbracht  in de Act dat je speelt krijg je een speciale beloning voor namelijk een harodric cache.

Deze harodric cache bevat een hele hoop items, gems  en gold als je deze opent zal al deze items, gems  en gold rond je vallen en valt het gewoon voor te rapen waar er zich ook legendarische items zich kunnen bevinden en in deze laatste dan vooral Rift Keystones.

1390921654

Als je een aantal van deze Keystones hebt kan je hiermee een Rift openen. Eens deze Rift is geopend wordt je op een bepaalde plaats gedropt waar er zich dan hordes van monsters op je afstormen die je dan met plezier mag gaan afslachten. Je blijft de hordes afslagen tot je balkje zich tot op 100% begeeft dan zal er een willekeurige baas afkomen.

Als je deze ook verslaagt zal er zich een serieuze beloning vol loot zich op je wachten.

Graphics

De graphics van Diablo III: Reaper of Souls zijn zeer goed geslaagd zo kan je soms zien als je een zombie zo’n harde mep geeft dat zijn skelet gewoon uit zijn lichaam vliegt of hoe je ze in 2 slasht alsof je gewoon door ze snijdt als met een mes in boter.

De wereld rondom je is ook grafisch mooi afgewerkt tot op elk detail.kortom weinig op aan te merken.

diablo_3_reaper_of_souls-wide

Score

Diablo III: Reaper of Souls krijgt van on s een wel verdiende 8.7/10 voor zowel het verhaallijn als de unieke Adventure mode dat ze er hebben ingestoken enkel 1 min puntje spijtig dat deze Diablo versie geen 1 Vs 1 heeft dat je andere mensen kan uitdagen om te zien wie het sterkste is hopelijk gaan ze dit nog aanpassen.

Buiten dit is Diablo III: Reaper of Souls een echt top game dat je moet hebben.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights