Hands On – (P)Review Gotham City Imposters

Donderdag zonden we een erelid van Playr00m op locatie voor een verslaggeving van Gotham City Imposters,
een XBLA game die binnenkort naar jou console komt.

een reportage van Thomas :

Dit arcade spel van Monolith, makers van F.E.A.R., deed op het eerste zicht niet veel nieuws in zijn genre. Toen de vrolijke Amerikanen hun uitleg deden over de game zat ik nog steeds cynish te luisteren. Maar toen ik tijdens het spelen mezelf betrapte op een steeds bredere glimlach, besefte ik dat het de vele kleine verbeteringen zijn die van deze game een van de beste arcade spellen van 2012 gaat maken.

Batman op rolschaatsen

Ik begon te spelen in de challenge mode, waar je met je grappel gun zo snel mogelijk een circuit afleggen. Heel simpel, je schiet op een muur en je mannetje trekt zich razendsnel op. Heel handig om hoogte te winnen en neer te schieten op je tegenstander en kreeg ik al snel door, ook om weg te lopen als het vuurgevecht in je nadeel verloopt. En daar is al een van de meest interessante aspecten van Gotham City Imposters, de gadgets die je helpen je te bewegen. Buiten de grappel gun heb je springveer schoenen die je hoger laten springen, rolschaatsen die je sneller laten lopen en van skate ramps springen, een rugzak met zweefvlieger zodat je kan rond rondzweeven en je als een bom laat vallen op nietsvermoedende spelers op de grond, onzichtbaarheid enzoverder. Het was gewoon zo leuk om rond te lopen dat er niemand campte.

Klassiekers met een twist

Buiten de challenge mode en de tutorial heb je nog 3 multiplayer modes. De gewone team death match, een capture de vlag variant waar beide teams vechten om een batterij te veroveren en naar hun brain washing machine te brengen, en een domination variant. Maar in plaats van vlaggen verover je gas containers. Als de jokerz (ja met een Z) winnen laten deze het beroemde joker gas los. Maar als de bats winnen laten deze vleermuis feromonen en worden de jokers aangevallen door een hele zwerm.

Jouw eigen geestesgestoorde

Tenslotte heb je nog de optie om je eigen imposter te creeren. En daarin kun je heel ver gaan. Van lichaams bouw en stem hoogte tot make up en strikjes. Maar het blijven batman en joker imposters. Je kunt dus geen robin of riddler namaaken. Wat wel het beste is, anders zouden al die kleuren verwarrend werken. Ik weet al dat in januari veel jokers mijn batman in een kilt en kartonnen doos op zijn hoofd zullen vrezen!

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights