Call of Duty Advanced Warfare brengt de Franchise naar een heel nieuw niveau!

Activision brengt hun komende Call of Duty titel uit tegen 04/11/2014 en heeft hiervoor Kevin Spacey ingeschakeld voor de hoofdrol van het hoofdpersonage.

Natuurlijk betekent dit enkel en alleen dat Power van de next gen ‘advanced soldier’ alles veranderd en zo Call of Duty, voor de fans, naar een inspirerend nieuw tijdperk brengt in

CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE

Het spel wordt hierbij ontwikkeld door Sledgehammer Games en is compleet voor next gen consoles en PC.

“We hebben deze game anders benaderd. We hebben een aantal belangrijke besluiten genomen om zo Call of Duty: Advanced Warfare creatief te kunnen laten uitblinken. We hebben gekozen voor een ontwikkelingperiode van drie jaar en het is de eerste keer dat Sledgehammer Games verantwoordelijk is voor het creatieve deel. Ook veranderen we de formule op enkele punten, zo verschuift de kern van de gameplay met de introductie van een pak als een uitwendig skelet (exoskeleton suit). Verder biedt Advanced Warfare een meeslepend verhaal en een personage van iconische proporties, dat wordt gespeeld door een van ‘s werelds beste acteurs, Kevin Spacey. We hebben ontzettend veel plezier bij het maken van deze game, en we denken dat de wereld straks vanaf november nóg meer plezier zal hebben met het spelen ervan.”

zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing.

Het is verbazingwekkend wat een verandering er gebracht wordt van de laatste Call of Duty Ghosts naar Call of Duty: Advanced Warfare!

Je wordt overdonderd en naar de toekomst gebracht waardoor het een technologische en tactische uitdagende game-ervaring wordt die je nog nooit eerder hebt ontmoet!

Het begint allemaal met een Privé Militaire Co-operatie (PMC) die in het jaar 2054 de macht en de kracht hebben om de mensheid te redden.

De wereld is volledig vernield door een aanval waarbij alle infrastructuur zo goed als van de aardbodem is verdwenen en het is daar waar jij, bewapend met een cutting-edge uitwendig skelet, high tech gear en andere technische snufjes, van pas komt!

Je werkt samen met een zeer getrainde en gespecialiseerde PMC-eenheid en willen ervoor zorgen dat de orde in een wereld van ‘advanced warfare’ hersteld wordt.

“Het was ontzettend leuk om met het team samen te werken bij het tot leven wekken van Jonathan Irons. De technologie is ronduit opzienbarend, dit project was totaal anders dan alles wat ik ooit eerder heb gedaan. Het is spannend om te zien hoe dit zich ontwikkelt.”

zegt Academy Award winnaar Kevin Spacey.

Call of Duty Advanced Warfare wordt speciaal ontwikkeld voor de next gen consoles en is een 3-jarig durend project waardoor de debuterende studio Sledgehammer Games een extra jaar studiotijd had om zo de perfecte ervaring te creëren.

Men zal de technische verbeteringen in deze titel overal evenaren zoals:

  • Landschappen en geluiden die zorgen voor een fotorealistische wereld
  • Nieuwe animatie en technologieën maken de karakters levensecht
  • Het rijke meeslepende verhaal maakt de baanbrekende game helemaal af

“Dit is behalve de kans van ons leven ook een grote eer voor Sledgehammer Games. Call of Duty: Advanced Warfare is het meest ambitieuze en creatieve project waar we ooit aan hebben meegewerkt. We zijn er vol ingedoken, van eindeloos research en duizenden productiedesigns tot extreme focus op het sterke verhaal en de waanzinnige aandacht voor details – we’re taking nothing for granted. De fans van Call of Duty verwachten het beste van het beste en wij denken dat te hebben geleverd. Het was erg inspirerend om mee te mogen helpen aan de ontwikkeling van een nieuwe visie voor the next generation.”

zegt Glen Schofield, medeoprichter en game director bij Sledgehammer Games.

Daarnaast voegt Michael Condrey, Medeoprichter en Studiohoofd van Sledgehammer games daar ook aan toe:

“Glen en ik hebben een team samengesteld met het eensluidende doel om het beste werk van ons leven af te leveren. We weten dat we het niet van de minsten overnemen. Dagelijks was het een plezier om met zoveel gefocuste en talentvolle mensen samen te mogen werken aan zo’n unieke game. We vinden het geweldig om met deze geweldige franchise een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis te gaan schrijven en we kunnen niet wachten tot het 4 november is.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights