Rugby 15 komt naar Next Gen & Current Gen

De eerste Rugby game voor Next Gen console komt uit aan de hand van Big Ben Interactive.

Trots stellen ze RUGBY 15 voor die ook voor Playstation 3  , Xbox 360 , Vita & Pc verschijnt.

Deze nieuwe rugbysimulatie is ontwikkeld in samenwerking met het Canadese HB Studios, makers van diverse succesvolle sportsimulaties zoals Rugby World Cup 2011.

 

Bigben Interactive en HB Studios kondigen daarnaast aan dat de officiële TOP 14 en PRO D2 profcompetities aanwezig zijn in de game voor een nog realistischer ervaring.

023499

In de rugbywereld wordt de TOP 14 beschouwd als de beste clubcompetitie in de wereld, met de huidige Europees kampioen Rugby Club Toulonnais en viervoudig Europees kampioen en 19-voudig kampioen van Frankrijk Stade Toulousain.

Alain Falc, CEO van Bigben Interactive :

Met deze nieuwe sportsimulatie geven we een vervolg aan onze strategie om hoogwaardige producten uit te brengen met sterke licenties en kwalitatieve samenwerkingen.

Met veel plezier kondigen we vandaag de release aan van de eerste rugbygame voor een nieuwe generatie consoles, met daarin de TOP 14 en PRO D2-competities dankzij de ondersteuning van de Franse rugbybond Ligue Nationale de Rugby. We zijn ervan overtuigd dat fans van de sport ervan zullen genieten.

RUGBY 15 wordt uitgegeven door Bigben Interactive en word verwacht in seizoen 2014/2015 rond de herfst 2014 voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en Windows PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights