JUST DANCE 3 NU OOK BESCHIKBAAR VOOR DE MOVE

Recent kwam Ubisoft met het nieuws dat  Just Dance 3 het meest gevraagd werd aan de Sint. Nu is de Playstation Move-versie ook beschikbaar.

De Kinect- en Wii-versie zijn al sinds oktober in de winkelrekken te vinden. Just Dance 3 doet het voortreffelijk. De vele hits en de aanlokkelijke beats hebben daar een groot aandeel in.

Sinds deze week kunnen ook Move-gebruikers genieten van de derde telg in de Just Dance-reeks. Deze versie bevat net zoals de Kinect-versie de mogelijkheid om met vier mensen vier verschillende choreografieën te dansen. Ook de Just Sweat-modus heeft een likje verf gekregen. Met 53 beschikbare tracks is Just Dance 3 dan ook dé dansgame van het moment.

Of zoals Marcel Keij, directeur marketing Ubisoft Benelux, ons vertelde: “Met de release van Just Dance 3 voor PlayStation Move komen we tegemoet aan de vraag van de Playstation bezitterse om ook hen te laten dansen,” zegt Marcel Keij, Directeur Marketing Ubisoft Benelux. “Just Dance 3 is de enige party game met hedendaagse hits en ijzersterke evergreens, geschikt voor 8 tot 88 jaar.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights