TOY RUSH nu beschikbaar iOS

Uber Entertainment & Tilting Point zijn trots te laten weten dat ze hun nieuwe game voor iOS apparaten eindelijk vrij kunnen geven.

Zo brengen ze een nieuwe free-to-play spel dat verschillende elementen combineert met een twist in de vorm van een verzamelkaartspel.

Hier brengt men dus ook een mix van Tower offense & defense met

TOY RUSH

De spelers ontdekken en verzamelen hier een variëteit aan krachtig speelgoed en gebruiken dit vervolgens in verschillende modi

  • Multiplayer
  • Singleplayer

Breidt je game uit door nieuwe pakjes kaarten open te scheuren waarmee je vele opties hebt zoals

  • Het bouwen van een leger aan speelgoed
  • katten op 4 wielen in tegen kauwgomballen knallende torens, flesraketten en kauwgomvallen.
  • Verzamel zeldzaam en krachtig superspeelgoed
  • Bouw en verdedig je bases tegen aanvalspogingen van de tegenstander
  • Richt je clubhuis op naar eigen smaak in

“We zijn blij dat we de release van Toy Rush in de App Store  kunnen aankondigen en dat iedereen er nu mee aan de gang kan gaan. Ons doel met Toy Rush was enerzijds om de vetheid van een klassiek gamegenre te leveren, maar ook om hier een interessant element aan toe te voegen, waardoor het totaal interessanter wordt. We denken dat de mix van diepe toren-gebaseerde strategie en het verzamelen van kaarten een bijzondere combinatie is. De multiplayer is daarnaast meeslepend en geeft spelers een eindeloze bron aan content.”

 aldus John Comes, Design Director bij Uber Entertainment.

In Toy Rush heb je 50 strategische singleplayer-missies en verdedig je jouw zuurverdiende tickets in de multiplayer terwijl je die van anderen probeert af te nemen!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights