Logitech stelt Ultrathin Keyboard Folio voor

Logitech breidt zijn productlijn van tablet-accessoires verder uit met de Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab 4 10.1.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio is een dunne en lichte, beschermende case met een ingebouwd Bluetooth-toetsenbord dat is voorzien van Android-sneltoetsen.

De nauwkeurig geplaatste toetsen zorgen voor een vertrouwde en accurate type-ervaring voor de tablet.

Mike Culver, vice-president tablet products bij Logitech.

“We hebben de Ultrathin Keyboard Folio ontwikkeld enerzijds om bescherming te bieden voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab 4 10.1 en tegelijkertijd het gebruikers makkelijker te maken meer uit hun tablet te halen”,

“Met een geoptimaliseerd toetsenbord voor eenvoudig en comfortabel typen en de dual-view stand is de Logitech Ultrathin Keyboard Folio geschikt voor elke activiteit, van het reageren op een e-mail tot het bekijken van een film of het spelen van een game.”

Om het gebruik van de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 voor de diverse activiteiten te verbeteren, beschikt de Ultrathin over een dual-view stand met twee standen: rechtop om comfortabel te kunnen typen en een platte stand om eenvoudig te browsen.

Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 stevig aan de case blijft, maar tegelijkertijd eenvoudig losgekoppeld kan worden, indien nodig.

De case voor Samsung’s nieuwste tablet is gemaakt van waterafstotend en duurzaam materiaal en beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet tegen stoten, krassen en morsen.

De Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Galaxy Tab 4 10.1 is naar verwachting beschikbaar voor 99,99 euro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights