Hardware Review Headset: THRUSTMASTER Y-250CPX

We hebben allemaal wel eens dat moment dat onze koptelefoon het begeeft of die niet voldoet aan onze verwachtingen!

Zo begint de zoektocht naar de perfectie van een headset die ons het nodige kan bieden voor de ultieme game ervaring en dit op de PC,MAC, Xbox en PlayStation.

Het is natuurlijk nooit niet gemakkelijk te vinden wat men zoekt in deze ruime wereld van keuze in headsets die er beschikbaar gesteld worden en dit aan een geweldige en aanvaardbare consumentenprijs.

Wel zo is het ons helaas ook vergaan.

Heeft mijn hond doodleuk de smaak van draden te pakken gekregen (letterlijk) en is er met mijn vorige headset vandoor gegaan.

Doodleuk wanneer ik thuis kom zie ik deze in verschillende stukken liggen en overal stukjes draad, dus heeft hij zich zeker enorm kunnen amuseren!

Het is dan ook zo dat ik bij Thrustmaster terecht gekomen ben want daar vond ik de headset die mij enorm aansprak en die ook heel handig in gebruik is!

Dit is niets minder dan de

THRUSTMASTER Y-250CPX

Deze headset is dus ontworpen door Thrustmaster en met Multi-functionele doeleinden!

Zo kan je deze gebruiken voor

  • Windows PC
  • MAC
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4 
  • Xbox 360 
  • Mobiele apparatuur

Ik heb deze headset nog niet zolang, maar deze heeft mij wel al heel wat plezier bezorgt en ook heel wat game-ervaring aangeboden die ik anders nooit voor mogelijk had gehouden!

Nou met deze headset gaat er een heel nieuwe wereld open want het geluid was nog nooit zo duidelijk hoorbaar, de voetstappen van naderende vijanden in Call of Duty of de rennende soldaten die je proberen te flankeren in Battlefield, in een headset en daarvoor zeg ik “Dank u wel Thrustmaster, blijf dit zeker verder doen want perfectie zit hem in de technologie”.

Ben je het ook beu om steeds maar weer te moeten zien dat jouw draadloze headset het steeds begeeft omdat de batterijen plat zijn en je deze steeds weer opnieuw moet herladen?

Heb je het al voorgehad dat jouw batterij het begeeft of er een technisch probleem ontstaat in jouw headset door de batterij, dat je deze moet binnen brengen en hierdoor zonder of met een minderwaardige headset moet verder gamen gedurende 3 weken of langer?

Nou lees hieronder dan even wat voor voordelen de Thrustmaster Y-250CPX te bieden heeft en waar hij allemaal goed voor is.

DESIGN

Het lijkt een enorme kanjer te zijn die je niet op je hoofd wilt en die je niet makkelijk kan wegzetten, maar daar zit je dan weer verkeerd!

Zo bevat deze

  • 20140529_132237Een headset Thrustmaster Y-250CPX headset
  • Een micro die aanpasbaar is en losgekoppeld kan worden
  • Een AUX kabel met de typische rode en witte aansluiting
  • Een controller naar headset connectie kabel
  • Een tussenstuk met volgende eigenschappen
    • Het verhogen/verlagen van de Bass van wat je luistert
    • Het verhogen/verlagen van de gamegeluiden
    • Het verhogen/verlagen van de chat geluiden
    • Het verhogen/verlagen van superioriteit van jouw Micro.
    • Een mute knop voor de Micro
    • Een knop om de voice geluiden al dan niet in echo te laten klinken

 

Het bevat aangename oorkussens die praktisch elk geluid neutraliseren wanneer men deze Thrustmaster Y-250CPX opstaan heeft.

Tijdens het gamen moeten ze zelfs al tot bij jou komen om jou te kunnen aanspreken, dus al gauw gedaan met die lastige vragen van veraf omdat ze niet tot bij jou willen komen :).

Daarnaast bevat het gedeelte dat op jouw hoofd staat ook een kussen om een compleet aangenaam gevoel te krijgen wanneer men deze op heeft staan.

Ook heeft deze een heel stevige bouw vergeleken met andere headsets.

Zo is het dat bepaalde headsets uit een vorm van plastic gemaakt zijn en dit ook voor het uitrekken van de headset als je deze op jouw hoofd moet zetten.

Nou niet bij deze Thrustmaster Y-250CPX, deze bevat een vorm van aluminium/ijzer aan de binnenkant, met dubbele ‘metalen’ platen die zijn stevigheid doet gelden bij vele bewegingen.

GELUID

Zoals eerder vermeld zal je ondertussen wel begrepen hebben dat het met deze headset haast niet beter kan!

Zo hoor je het geluid als nooit tevoren!

Alles dat tot in de puntjes heel duidelijk hoorbaar is gaat jou een tactisch voordeel aanbieden in vele games en zal ervoor zorgen dat je een heel andere gamestijl ontwikkeld!

Buitengeluiden worden geneutraliseerd, maar de geluiden van het gamen worden volledig tot in het uiterste hoorbaar waarbij elke voetstap jou niet onopgemerkt gaat.

Het zal je ook verheugen te weten dat je soms in een game zit waar bepaalde gamers niet anders doen dan praten/muziek opzetten/roepen/etc… .

Ok deze kan je muten, maar zo kan je soms niet meevolgen waardoor deze bij bepaalde modi hun positie verraden.

Nou met de Thrustmaster Y-250CPX kan je het geluid van de chat zo laag zetten dat je nog steeds jouw omgeving kan ‘observeren’, wat eerder bedoeld is als aanhoren, en nog altijd het voordeel behalen door te luisteren wat er gezegd wordt.

CONNECTIE

De connectie van hoe het in elkaar moet gezet worden spreekt voor zich.

Zelfs een leek zal dit zonder problemen kunnen uitvoeren waardoor het een gebruiksvriendelijke headset is die voor jong en oud kan gebruikt/bestuurd worden!

Daarnaast laat Thrustmaster zeker hun klanten niet in de kou staan en hebben in wereldwijde talen een plannetje ter beschikking gesteld hoe dit te doen!

20140529_134649

Zoals onze bekende Vlaming Marijn Devalck zou zeggen “Mijn gedacht!”

CONCLUSIE

Wat concluderen julie hieruit?

Nou wij concluderen hieruit dat het gedaan is met eindeloos verschillende items te moeten herladen.

Kabels die in de weg zouden liggen?

Niet met de strip die aan de kabel gehecht is om deze samen te vouwen.

Het tussenstuk dat zwaar zou wegen aan de headset waardoor je jouw hoofd altijd naar voren voelt buigen?

Ook niet, daarvoor kan je met een klipje dit vasthechten aan jouw kraag/kledingstuk.

De Thrustmaster Y-250CPX is een headset die comfortabel zit, die jou de game-ervaring van de eeuw doet beleven en die jou zelfs soms doet vergeten waar je bent en dit door gewoon die headset op te hebben.

Onze keuze is gemaakt en het nadeel van midden in een game weg te vallen is voor ons geëlimineerd wat het belangrijkste is tijdens een goed potje gaming.

Wij blijven hopen dat Thrustmaster zo verder zal werken en wie weet met nog betere headsets komt opdagen want gaming is niets meer zonder deze headset in jouw bezit.

Zo krijgt deze headset van ons een welverdiende

10/10

Gamers weten heel goed wat ze nodig hebben en dit is wat Thrustmaster met deze headset aanbiedt!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights