De grootste virtuele familie is terug in september !

Eindelijk krijgen we een release datum !

Eindelijk weten we wanneer  we onze leven zullen mogen opofferen voor de zorg van onze kinderen en naaste familie die werelds bekendste familie mag zijn.

We hebben het uiteraard over een virtuele familie , in The Sims

Voor pc vanaf 4 september is The Sims 4 verkrijgbaar is als enige game waar de nieuwe generatie van slimmere Sims met opvallende karakters spelers de mogelijkheid  geven om met levens te spelen en betekenisvolle, en soms ook maffe verhalen te vertellen.

 

Rachel Franklin, VP en Uitvoerend Producent voor De Sims 4

Op 4 september kunnen onze fans zelf ervaren waarom wij geloven dat De Sims 4 de beste levenssimulatiegame ooit is,

Dit zijn gloednieuwe Sims die dankzij hun karaktereigenschappen, emoties en doelen levensechter en complexer zijn dan je je kunt voorstellen.

Jij besluit niet alleen hoe ze eruitzien, maar – en dat is nog belangrijker – ook wie ze zijn.

Dankzij deze nieuwe Sims, onze krachtige nieuwe creatieve hulpmiddelen en de spiksplinternieuwe galerie is dit de beste game die we ooit hebben gemaakt.

De Sims 4 vormt een enorme stap voorwaarts voor deze populaire reeks.

Onze nieuwe Sims zijn omgevormd tot slimmere, emotierijke personages die tot leven komen door hun eigen vrije wil en natuurlijk door aanwijzingen van de speler.

Spelers besturen de zielen, de lichamen en nu ook de harten van deze nieuwe Sims en brengen hun verhalen tot leven met een rijkheid aan details die nog niet eerder mogelijk was in de gamereeks. Combineer deze revolutionaire nieuwe Sims met de spiksplinternieuwe creatieve hulpmiddelen die krachtig, tastbaar en eenvoudig te gebruiken zijn en de gloednieuwe galerie, waarmee spelers direct in de game toegang hebben tot De Sims 4 materiaal van andere gebruikers, en het eindresultaat is een prikkelende nieuwe game die een nieuw tijdperk voor De Sims inluidt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights