MIDDLE – EARTH: SHADOW OF MORDOR krijgt steeds meer vorm!

Warner Bros. Interactive Entertainment & Monolith Productions willen hun fans blijven klaarstomen voor wat er gaat komen!

Hier brengen ze ons nieuwe beelden van hun komende titel

MIDDLE-EARTH:

SHADOW OF MORDOR

In deze trailer zie je het hoofdpersonage, Talion, die op zijn zoektocht naar wraak is samen met de onsterfelijke ‘Wraith Spirit’.

Beiden zijn met elkaar verbonden door een onbreekbare vloek en zijn ze uit op wraak tegen Sauron en zijn duistere leger.

Spelers worden daarnaast ook nog eens beloond met een exclusieve ‘rune’ wanneer ze een WBID account aanmaken.

Shadow of Mordor (2) Dit is de WBID – Orc Hunter Rune waarmee Talion Sauron’s aanvoerders kan verslaan door angst te zaaien en hen sluipend neer te halen.

Middle-Earth: Shadows of Mordor brengt met zich een dynamische game-omgeving mee waar de gamers zelf het plan opmaken voor de wraak van Talion en dit allemaal terwijl ze Mordor naar hun hand zetten.

Alles begint bij het moment wanneer Sauron terugkeert en zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten.

Shadow of MordorJullie gaan in het spel door het leven gaan als Talion, een ranger dia alles verloren is wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of Vengeance.

Tijdens jullie Quest onthullen jullie het mysterie van de geest die Talion in zijn macht heeft en ontdekken jullie de oorsprong van de ‘Rings of Power’.

Daarnaast zijn ze ook aanwezig geweest op de E3 en hebben ze ook nog eens een andere trailer voorzien waardoor men maar steeds meer en meer gaat verlangen om deze game binnen te halen!

Middle-earth: Shadow of Mordor zal beschikbaar zijn vanaf 07/10/2014 voor

  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Windows PC
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights