Samenwerking tussen NICKELODEON & ACTIVISION voor THE LEGEND OF KORRA

Wie onder jullie Nickelodeon al eens opgezet heeft zal waarschijnlijk wel al eens iets gehoord hebben van de cartoonserie ‘The Avatar’.

Deze serie die prachtig gemaakt is heeft veel actie, liefde, vriendschap, samenwerking en vooral emotie dat met zich meebrengt.

Nu kijken Nickelodeon & Activision uit naar een samenwerking om de 2de titel uit de serie uit te brengen naar de consoles met

THE LEGEND OF KORRA

Dit zou uitkomen in de herfst van 2014 voor

  • Xbox One
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • Windows PC

Het spel zal ontwikkeld worden door PlatinumGames Inc. die steeds, aan de hand van hun handelsmerk werken, prachtige creaties leveren met Visueel overdonderende Fast-Paced, Dynamic combat.

“We vinden het geweldig om onze relatie met Activision op deze manier te verdiepen en de geanimeerde tv-hitserie te vertalen naar een game. Door de ware essentie en de pure creativiteit van de serie ook in de game te verwerken, weten we zeker dat we de fans van The Legend of Korra meenemen op een reis die ze nog lang zal heugen en waarvan ze volop zullen genieten.”

zegt Yaacov Barselah, Vice President van Games & Digital Publishing New Business, Nickelodeon.

The Legend of Korra gaat over een sterke jonge vrouw die uit de zuidelijke waterstam komt en de reïncarnatie is van de Avatar die de balans in de wereld moet behouden!

De Avatar kan de 4 elementen besturen

  • Water
  • Vuur
  • Wind
  • Aarde

De game die geschreven werd door Tim Hedrick, met hulp van meerdere co-creators en van executive producers Bryan Konietzko en Michael DiMartino dropt jou ergens midden in het verhaal tussen seizoen 2 en 3.

Wie de series reeds gezien heeft weet dat dit enkel en alleen maar een waar succes kan worden.

Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om dit op de Nintendo 3DS te spelen waarbij het ontwikkeld wordt door Webfoot Technologies.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights