DEAD RISING 3 komt naar de PC wereldwijd!

Gamers onder jullie die echt van wat horror en actie houden zullen hun vingers aflikken bij het horen van dit nieuws!

Vele Xbox One eigenaars, 1,2 miljoen om exact te zijn, hebben reeds enorm veel plezier beleefd aan deze titel van Capcom & Global Distributie B.V.

Nu is het ook de beurt aan de PC gamers want deze komt naar jullie toe vanaf 05/09/2014!

Jullie kunnen dan zelf in een hoge resolutie ervaren wat hij inhoud, deze

DEAD RISING 3

Wat houdt deze game in vraag je jezelf nu af?

Het speelt zich af 10 jaar na de gebeurtenissen van Dead Rising 2.

Nick Ramos, de jonge monteur, bevindt zich in de stad Los Perdidos terwijl er een landelijke zombie uitbraak plaats vindt die de hele mensheid wilt opvreten.

Hij moet gaan uitzoeken hoe hij aan deze bloeddorstige levenloze wezens kan ontsnappen alvorens een algemene militaire dreiging de stad platbombardeert.

Aan de hand van andere overlevenden en een uitgebreid assortiment aan unieke en krachtige wapens die hij in de loop van het verhaal tegenkomt, moet hij creatief omgaan om uit de stad te vluchten voor het te laat is.

Wat kan men verwachten van Dead Rising 3?

Nou heel wat nieuws en verbeteringen zoals:

  • Welkom bij Los Perdidos – 10 jaar na de gebeurtenissen in Fortune City  worden spelers meegenomen naar de enorme open en geïnfecteerde wereld van Los Perdidos terwijl ze  worden omgeven door actie en verbluffende visuals.
  • Alle survival horror actie komt naar de PC – Volledig geoptimaliseerd voor PC  in hoge resolutie.
  • Meer zombies dan ooit tevoren – De zombies zijn slimmer en dodelijker dan ooit met AI en een gedeeld bewustzijn dat spelers dwingt om al hun sluwe vaardigheden en creativiteit te gebruiken om in leven te blijven. De verpletterende horde zombies hebben oneindig veel variatie en afschrikwekkende details.
  • Honderden unieke combo wapens en voertuigen – Combineer en customize honderden gevonden stukken uit de Sandbox-wereld, waaronder de gruwelijke Boom Cannon wapen of het Party Slapper voertuig. 
  • Face the horror alleen of met een vriend – Bundel je krachten met een vriend voor een eindeloze zombie-kill chaos en verdien ervaringspunten die te gebruiken zijn in de single player modus.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights