Far Cry New Dawn Review

Far Cry New Dawn Review

Far Cry: New Dawn is net een paradox. Aan de ene kant is dat precies wat de serie nodig heeft, een aanzienlijke mechanische shakeup dat leven inblaasd. Er is hier en daar More »

2de winnaar Kerst packet

2de winnaar Kerst packet

Gisteren maakten we al onze 1ste winnaar bekend, Vandaag na een zware valentijn dag laten we jullie de 2de naam weten. Van harte proficiat aan : Gerelateerd More »

Bekendmaking Eerste winnaar  Filmpakket Fox

Bekendmaking Eerste winnaar Filmpakket Fox

Met een vertraging waar zelfs NMBS op fier zou zijn, hadden jullie nog bekendmaking van de winnaars tegoed. 3x een film pakket was er te winnen via onze sociale media kanalen. Onze More »

Review : The Predator (DVD)

Review : The Predator (DVD)

Met The Predator brengt Fox een nieuwe wind in de franchise na tal van nogal mindere successen (denk maar aan Predator VS Alien ?) Wat kan je dan verwachten van een 2018 More »

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Review : Gotham Season 4 (Blu-Ray)

Het is een beetje triestig nieuws wanneer je beseft dat het huidige 5de seizoen van Gotham ook de laatste seizoen word in de reeks. Gotham loopt nu intussen in zijn 5de jaar More »

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Review : Black Lightning Season 1 (DVD)

Jefferson Pierce en zijn familie zullen de fans tot voorheen de release van het eerste seizoen vermoedelijk geen belletje doen rinkelen. Nochtans is dit de eerste DC ghetto superheld franchise met een More »

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Review : Ash Vs EVil Dead Season 3 ( Blu-Ray)

Om te beginnen dien je zeker voor je van start gaat met het 3de seizoen , toch zeker de eerste 2 seizoenen te herbekijken. De final season is dan ook alles wat More »

Review: The Darkest Minds

Review: The Darkest Minds

Als de mutanten uit X-Men echt zouden zijn en er plots overal kinderen opduiken die hele straten opblazen, elektrocuteren of laten afbrokkelen… hoe zou de wereld daar dan op reageren? Marvel zou More »

Review : Goodbye Christopher Robinson

Review : Goodbye Christopher Robinson

Elk verhaal, elk kinderboek heeft een origine. De verhalen van Mary Poppins , de oorsprong van Disney en zijn legende, Peter pan zijn geboorte… alles heeft een begin die vaak niet zo More »

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januari beschikbaar op DVD

Black Lightning is een adaptatie van de gelijknamige DC Comics stripreeks en wordt geproduced door Greg Berlanti, showrunner voor onder andere The Flash, Arrow en Supergirl. Jefferson Pierce hing jaren geleden zijn More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Lumia 530: krachtige smartphone voor een scherpe prijs

Microsoft Devices Group introduceert de Lumia 530, de meest betaalbare Lumia tot nog toe.

Deze smartphone biedt een volwaardige smartphone-ervaring, is uitgerust met de nieuwste Microsoft- en Lumia-innovaties en heeft een scherpe prijs van circa 85 euro – exclusief btw.

 

 

De Lumia 530 zal later dit kwartaal verkrijgbaar zijn als Single Sim 3G-variant in België. Het is de eerste Windows Phone-smartphone voor onder de 100 euro, waardoor nog meer consumenten en zakelijke gebruikers toegang krijgen tot de Microsoft-innovaties en -diensten via een Lumia-smartphone.

  • De nieuwste versie Windows Phone 8.1, met ‘one-swipe’-notificaties in Action Center en het snelle Word Flow-toetsenbord.
  • Een krachtige quad-core Qualcomm Snapdragon-processor biedt een supersnelle gebruikerservaring bij je favoriete apps, gaming en internetten op het 4-inch lcd-scherm.
  • Naadloze integratie met voorgeïnstalleerde Microsoft-diensten zoals Skype en Microsoft Office.
  • Is uitgerust met populaire sociale apps, zoals Instagram, WhatsApp, Viber en WeChat en populaire gaming-apps – zoals Asphalt 8 – die verkrijgbaar zijn via de Windows Phone Store.
  • Biedt hoogwaardige prestaties met kenmerkende Lumia-apps, zoals Creative Studio en Glam Me. De laatste helpt mensen selfies te maken op basis van stembesturing via de 5 megapixel-camera aan de achterzijde.
  • Meer content en apps dankzij het 4 GB on-board geheugen dat is uit te breiden met SD-kaarten van maximaal 128 GB. Daarnaast krijgen ze de beschikking over 15 GB gratis cloudopslag op Microsoft OneDrive. Deze dienst stelt je in staat bestanden te synchroniseren, opslaan, openen en delen tussen de Lumia 530 en computers, laptops en tablets.

THVtaWEtNTMwLUdyb3VwTVd0cWFI-1000x1000THVtaWEtNTMwLVdpdGgtQ29sb3Vk

Jo Harlow, Corporate Vice President van Microsoft Devices Group.

We werken er hard aan om steeds meer mensen toegang te geven tot de Lumia-technologie, third party-apps en Microsoft-diensten zoals we die ook bieden op onze topproducten

De Lumia 530 toont aan dat we toegewijd zijn aan het maken van betaalbare smartphones voor iedereen en nog meer mensen kennis te laten maken met het beste van Microsoft.

Coloud-Bang-MD-1C-affordableDe Microsoft Devices Group introduceert ook de Coloud Bang-speaker.

Deze is perfect voor het genieten van muziek met vrienden.

Zijn draagbare design stelt mensen in staat om meerdere speakers met elkaar te verbinden voor een luide ‘muur’ van geluid.

De Lumia 530 komt standaard met verwisselbare covers in stralend oranje, fris groen en de stijlvolle, neutrale kleuren donkergrijs en wit.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com