Review : Bendy & The Inkmachine

Review : Bendy & The Inkmachine

Je hebt zo van die creepy games met een sfeer als The Evil Within, en je hebt Games met een Bioshock sfeer van mysterie en verkenning … mix de 2 samen en More »

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Review : The 100 Season 5 (DVD)

Happy 100-day zou voor de fans een fanfest kunnen worden wanneer een nieuw season op DVD gereleaset word, en tegelijkertijd nieuwe seizoen in USA start. De geruststelling dat de reeks nog blijft More »

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Review : NBA 2K Playgrounds 2

Terug naar glorie tijden van NBA had je tal van titels zoals Midway’s “NBA Hangtime” of klassieker NBA Jam.   Gerelateerd More »

Review : My Memory of Us

Review : My Memory of Us

De eerste keer we mochten onze ogen aanschouwen op My Memory Of Us was tijdens een Gamescom Sessie van 2017 van Juggler Games. Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More »

Review : WWE 2K19

Review : WWE 2K19

2K staat toch zonder voor te stellen, redelijk bekend voor zij sportlicenties. Zo heb je naast NBA games uit de 2K NBA franchise ook de Wresling games onder de noemer WWE 2K More »

Review : Widows (Bluray)

Review : Widows (Bluray)

Windows zou je denken is een luchtige drama over enkele vrouwen na het verlies van hun man. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. More »

Review : Unsane ( Blu-ray )

Review : Unsane ( Blu-ray )

Onder de regie van Steven Soderbergh mag je Unsane wel labelen als een moderne thriller van formaat. Alles over de geloofwaardigheid van het menselijke geest die in vraag word gesteld wanneer enkele More »

Review : Space Junkies (VR)

Review : Space Junkies (VR)

Warning : de  titel voor de gereviewde VR shooter “Space Junkies” is zeker niet misleidend op te nemen. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More »

Review : Aquaman (BLURAY)

Review : Aquaman (BLURAY)

Als er ooit een vervolg komt op Aquaman, mogen we dan vermoedelijk 7 jaar wachten tot Jason Mamoa zijn volle baard terug is ? Laten we hopen van niet. Wel kunnen we More »

Review : Division 2

Review : Division 2

The Division 2 gaat verder en neemt je mee waar 3 jaar geleden de straten van New York werden besmeurd door een virus. 3 jaar later bevinden we ons in het Capitool More »

 
darklord

About

Darklord: Nieuws & Reviews op gebruikers niveau. Games~Multimedia~Movie & Shows ~Hardware & More! Altijd al zin gehad een nieuws item te delen? IM dan onze Facebookpagina snel !

Lumia 530: krachtige smartphone voor een scherpe prijs

Microsoft Devices Group introduceert de Lumia 530, de meest betaalbare Lumia tot nog toe.

Deze smartphone biedt een volwaardige smartphone-ervaring, is uitgerust met de nieuwste Microsoft- en Lumia-innovaties en heeft een scherpe prijs van circa 85 euro – exclusief btw.

 

 

De Lumia 530 zal later dit kwartaal verkrijgbaar zijn als Single Sim 3G-variant in België. Het is de eerste Windows Phone-smartphone voor onder de 100 euro, waardoor nog meer consumenten en zakelijke gebruikers toegang krijgen tot de Microsoft-innovaties en -diensten via een Lumia-smartphone.

  • De nieuwste versie Windows Phone 8.1, met ‘one-swipe’-notificaties in Action Center en het snelle Word Flow-toetsenbord.
  • Een krachtige quad-core Qualcomm Snapdragon-processor biedt een supersnelle gebruikerservaring bij je favoriete apps, gaming en internetten op het 4-inch lcd-scherm.
  • Naadloze integratie met voorgeïnstalleerde Microsoft-diensten zoals Skype en Microsoft Office.
  • Is uitgerust met populaire sociale apps, zoals Instagram, WhatsApp, Viber en WeChat en populaire gaming-apps – zoals Asphalt 8 – die verkrijgbaar zijn via de Windows Phone Store.
  • Biedt hoogwaardige prestaties met kenmerkende Lumia-apps, zoals Creative Studio en Glam Me. De laatste helpt mensen selfies te maken op basis van stembesturing via de 5 megapixel-camera aan de achterzijde.
  • Meer content en apps dankzij het 4 GB on-board geheugen dat is uit te breiden met SD-kaarten van maximaal 128 GB. Daarnaast krijgen ze de beschikking over 15 GB gratis cloudopslag op Microsoft OneDrive. Deze dienst stelt je in staat bestanden te synchroniseren, opslaan, openen en delen tussen de Lumia 530 en computers, laptops en tablets.

THVtaWEtNTMwLUdyb3VwTVd0cWFI-1000x1000THVtaWEtNTMwLVdpdGgtQ29sb3Vk

Jo Harlow, Corporate Vice President van Microsoft Devices Group.

We werken er hard aan om steeds meer mensen toegang te geven tot de Lumia-technologie, third party-apps en Microsoft-diensten zoals we die ook bieden op onze topproducten

De Lumia 530 toont aan dat we toegewijd zijn aan het maken van betaalbare smartphones voor iedereen en nog meer mensen kennis te laten maken met het beste van Microsoft.

Coloud-Bang-MD-1C-affordableDe Microsoft Devices Group introduceert ook de Coloud Bang-speaker.

Deze is perfect voor het genieten van muziek met vrienden.

Zijn draagbare design stelt mensen in staat om meerdere speakers met elkaar te verbinden voor een luide ‘muur’ van geluid.

De Lumia 530 komt standaard met verwisselbare covers in stralend oranje, fris groen en de stijlvolle, neutrale kleuren donkergrijs en wit.

Comments

Powered by Facebook Comments

Geef een reactie

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com