Nokia Lumia 930 verkrijgbaar aan 499 euro

Microsoft Devices brengt de Lumia 930 naar België.

De Lumia 930 draait op het nieuwe Windows Phone 8.1 en heeft een schitterend design dat op elegante wijze metaal en kleurige polycarbonaat combineert.

Het toestel is voorzien van een uitstekende 20-megapixel PureView-camera met Zeiss lenzen, een 5-inch ClearBlack-OLED scherm en een krachtige quadcore processor.

Deze stijlvolle smartphone  is leverbaar in wit, zwart, oranje en groen voor een verkoopadviesprijs van 499 euro inclusief btw.

THVtaWEtOTMwLWRyYWdvbnMtYWR2De Lumia 930 is de ultieme belichaming van Windows Phone 8.1, deze smartphone brengt het allerbeste van Microsoft en Lumia samen.

Het toestel draait op de 2,2 GHz Snapdragon quadcore-processor en haalt het maximale uit de apps, games, internet en geïntegreerde Microsoft-diensten als OneDrive cloudopslag en Microsoft Office.
Het voormalige Nokia heeft met de PureView-technologie een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van fotografie.

Samen met Windows Phone 8.1 worden de unieke mogelijkheden op het gebied van fotografie en beeldbewerking verder versterkt.

TWljcm9zb2Z0cy1CdWlsZC0yMDE01

De Nokia Lumia 930 beschikt naast de 20-megapixel PureView-camera met ZEISS-lenzen over 4 microfoons voor uitstekend geluid bij video-opname dankzij de Rich Recording-mogelijkheden met surround sound.

Alle content – foto’s, tekst, games, Vyclone en Xbox Video – is te zien op een superscherp 5-inch ClearBlack-OLED scherm, dat zelfs bij zonlicht perfect beeld weergeeft.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights