Allereerste DEAD ISLAND 2 trailer beschikbaar+GamesCom feedback

Game news PC PS4 Xbox One

Deep Silver maakte al geweldige zombie games die velen uren van plezier lieten beleven.

Gamers konden hun plezier niet op bij het slachten van ontelbare zombies.

Nu weten velen onder jullie ondertussen al dat Deep Silver en YAGER, die het spel ontwikkelen, bezig is met nog meer slacht-plezier uit te brengen met

DEAD ISLAND 2

Helaas is er nog niet veel zichtbaar geweest over deze titel, maar daar zal nu een eind aan komen!

Hier hebben ze de eerste gameplay trailer onthuld voor Dead Island 2 welke pre-alpha in-game footage vrijgeeft en dus ook een eerste indruk biedt van hoe het zonnige paradijs en het bloederige melee geweld opnieuw samengesmolten wordt!

Het gebeuren speelt zich deze keer wel af in Californië en komt spijtig genoeg pas in het voorjaar van 2015 uit!

Dead Island 2 vervolgt het verhaal van Dead Island en Escape Dead Island, een paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi.

Het leger van de Verenigde Staten heeft de Golden State onder volledige quarantaine geplaatst, en daarmee is voor sommigen de droom van een nieuw begin uitgekomen.

Het afgezette Californië is tot een bloederig paradijs verworden; een speeltuin boordevol actie die de bekroonde, vloeiende multiplayer modus bevat voor maximaal acht spelers, die samenwerken, tegen elkaar strijden, of gewoon naast elkaar bestaan in een daadwerkelijk sociale, next-gen multiplayer ervaring.

Wij bij Playr00m.be hebben zelf mogen ervaren wat Dead Island 2 met zich meebrengt!

Zo hebben wij in een co-op demo versie mogen gamen waarbij we konden ontdekken wat voor spullen we konden/moesten verzamelen om wapens te maken.

Ook was er een ogenblik dat we echt moesten samenwerken om een bepaalde barricade te beschermen van de horden van zombies die deze probeerden open te breken.

Wat er daarachter zat was helaas onmogelijk te ontdekken door de demo versie ;).

De beelden zijn werkelijk geweldig gemaakt en de variatie van soorten zombies verplichten jou werkelijk om steeds anders te spelen.

Het is niet meer alleen maar run up and hack that s****, maar echt teamwork of andere tactieken moeten toegepast worden!

Wij vinden het spel zeker FENOMENAAL en zullen zeker niet aarzelen om daar ontelbare uren aan te verslijten!

Geef een reactie