Logitech G introduceert ‘s werelds snelste gaming-muis

Logitech introduceert de snelste gaming-muis ooit gemaakt:

de Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse.

De Hyperion Fury beschikt over Logitech’s exclusieve Fusion Engine-sensortechnologie die betrouwbaar bewegingen tot 500 inches (12,7 meter) per seconde kan volgen.

De muis is daarnaast ook voorzien van de exclusieve Delta Zero-sensortechnologie voor ongeëvenaarde precisie.

Veel FPS-gamers worden belemmerd in hun spel, omdat hun gaming-muis bewegingen onvoldoende kan volgen.

De Fusion Engine in de Hyperion Fury, ontworpen door Logitech-ingenieurs, biedt de oplossing voor dit probleem.

Door de combinatie van een state-of-the-art optische sensortechnologie, een versnellingsmeter en gyroscoop, levert de Fusion Engine ongeëvenaarde tracking-prestaties.

De Fusion Engine in de Hyperion Fury wordt aangedreven door een 32-bit on-board ARM-processor die nauwkeurig bewegingen tot 500 inches (12,7 meter) per seconde kan volgen.

Dankzij het gebruik van lichte materialen en minimale oppervlaktewrijving kunnen gamers hun snelste bewegingen maken en tegelijkertijd comfortabel gamen.

De exclusieve Logitech Delta Zero-technologie zorgt voor een haarfijne precisie van de Hyperion Fury. De muis beschikt over vier verschillende DPI-instellingen die eenvoudig toegankelijk zijn.

Gamers kunnen daardoor gemakkelijk schakelen van pixel-perfect snipen naar het uitvoeren van manoeuvres op hoge snelheid.

Dit alles met een maximale precisie.

logi gMet behulp van de Logitech Gaming Software kunnen gebruikers een vijfde DPI instellen en de gebruikservaring naar wens inrichten.

Door de DPI aan te passen kan de Hyperion Fury eenvoudig schakelen van 4000 naar 240 DPI, waardoor gamers in de chaos van de strijd beschikken over maximale flexibiliteit.

De Hyperion Fury beschikt over acht programmeerbare knoppen die de gebruiker naar wens kan configureren, van complexe macro’s tot enkele toetsaanslagen, met behulp van de Logitech Gaming Software.

Voor een maximale snelheid en toegankelijkheid kan de persoonlijke configuratie worden opgeslagen in het ingebouwde geheugen.

Met een consistente report rate van 1 milliseconde zorgt de Hyperion Fury ervoor dat commando’s zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

De Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse is 59,99 euro verkrijgbaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights