The Traveler’ uit Destiny is boven de aarde gespot

YouTube icoon Alan Ismail sloeg de handen in elkaar met Activision, in een gedurfde resultaat waarbij de actie werd vastgelegd hoe The Traveler boven de aarde zweeft… Real Life !

 

Hoe hij dit bekwam ? Ismail liet een weerbalon de hoogte in zweven om zo de iconische beelden van Destiny na te bootsen.

Op 32.000 meter hoog werd het beeld van The Traveler vastgelegd om op een facinerende manier de komende release van Destiny te vieren die op 9 september in de winkel ligt

Inspireerd door de Artwork van de game , staat The Traveler symbool voor een  in de vergetelheid geraakte gouden eeuw op de aarde.

Tijdens die bloeiperiode maakte een hoogstaande beschaving ontdekkingsreizen door ons zonnestelsel en bouwde koloniën op Mars en Venus.

Maar als je als speler aan het Destiny–avontuur begint, is die Gouden Eeuw niet meer dan een vage herinnering.

The Traveler wordt gespot terwijl hij boven de aarde zweeft.

Hij bevindt zich exact boven het laatste menselijke heiligdom op de planeet, de laatste veilige stad op aarde.

Ik wou één van de meest iconische beelden van de game tot leven te wekken en The Traveler speelt een cruciale rol in het verhaal van Destiny.

Ik vind het fantastisch dat ik iets unieks heb mogen maken, waarmee we de diepe essentie van de game echt recht doen.

De gedachte dat The Traveler in een baan ronde de aarde zweeft zal veel gamers inspireren. Ik kan me geen betere manier voorstellen om helemaal in de stemming te komen om direct de game te gaan spelen als die volgende week dinsdag uitkomt.

Ismail is alvast zeer trots op zijn stunt 😉

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights