The Evil Within Gameplay Trailer

Game news PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One

Bethesda heeft de nieuwe trailer vrijgegeven van The Evil Within. Deze nieuwe survival horror game is gemaakt door de bekende game director Shinji Mikami.

The Evil Withing is ontwikkeld door Shinji Mikami en het sterke team van Tango Gameworks. De survival horrorgame bevat een zeer gedetailleerde omgeving die het angstzweet van je lichaam naar boven haalt en waar je bijna niet durft verder te gaan in het verhaal van een wel heel vreemde wereld waar je inzit.

Je zal je moeten verdedigen met de riemen die je hebt en dat zijn er niet veel, doorsta deze griezelige wereld vol horror en actie om er héél huid’s uit te komen.

Detective Sebastien Castellanos en zijn collega’s moeten naar een plaats gaan waar er zich een gruwelijke massamoord heeft plaats gevonden.

Dan loopt het mis en ziet hij al zijn partners vermoordt worden door een geheimzinnige kracht en loopt hij zelf in de val waar hij bewusteloos wordt geslagen.

Na enige tijd wordt hij wakker in een totaal duistere wereld vol met gruwelijke schepsels en doden die terug herrezen zijn. Sebastian begint nu aan zijn horror tocht op zoek naar het pure kwaad die al deze moorden op zich draagt en op wraak van zijn vermoorde partners.

nsVNrcn
The Evil Within zal op dinsdag 14 oktober beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC

Geef een reactie