Review : Call Of Duty – Modern Warfare 3

Modern warfar 3, het sluitstuk van de trilogie brengt de reeks tot een einde met als hoofdpersonages “Soap”,”Yuri”,”Captain Price” & “Sandman”.
Deel 3 is een rechtstreeks vervolg op Modern Warfare 1 & 2 en vat direct aan waar het eindigde: Direct in de knallende & bloedstollende actie.
Snelle herinnering: de game eindigde met een mes die in de oogkas van de verrader werd geplant: “generaal Sheppard”.
In het begin zien we hoe Captain John “Soap” MacTavish  naar een ondergrondse basis word gebracht voor verzorging, maar het duurt al niet lang of je mag aan de actie beginnen.
Je bevind je in Team:  Delta “Frost” samen met je overste: “Sandman”, vaak wordt er gewisseld tussen Fora Task 141 en de Amerikaanse divisie in een gevecht tegen een gemeenschappelijke vijand.
In de solo Play die toch ons op de normale mode een 6 uur zoet hield (als je vlot doorspeelt) verplaatsen we ons Frankrijk naar America, Engeland & Duitsland, er is voldoende variatie aan locatie met een strakke en boeiende verhaallijn.
De multiplayer viel jammer genoeg een beetje tegen door vele oude mappen uit Modern Warfare 2 een poetsbeurt te geven en opnieuw in de game te brengen: leuk voor de nieuwe fans van Modern Warfare, minder leuk voor zij die al met de reeks bekend zijn.
Ook Combat Training zoals gekend in Call Of Duty – Black ops was een grote afwezigheid waardoor we niet in een privé gevecht met vrienden & bots onder elkaar konden knallen zonder dat er hardcore professionals onze game joinen.
Leuk is de Survival in de Special ops die we terugvinden als leuke en frisse nieuwigheid in de game, die we al vaak eens in andere games in een soortgelijke versie tegen kwamen in andere varianten
Denk maar aan:
• Call of Duty – Black ops –> Zombies
• Gears Of War 3 –> Hordes
• Saints Row The Third –> Whores
• Lord of The Rings – War in the North –> Quest
Om maar een paar voorbeelden te geven, hierin kreeg je golf na golf een vloot aan vijanden diende te verslaan, telkens met een x aantal om te moorden om vervolgens naar de volgende golf te gaan.
Dankzij je levelpoints kan je in elke wave nieuwe items aankopen en je opnieuw bevoorraden van munitie en wapens, alsook de nodige upgrades aanschaffen die uiteraard sterk van pas zullen komen bij helikopters aanvallen & juggernauts.
Hierin mag je dan de one man Hero spelen, of blijf bij je teammaat & die toghether, Enig nadeel is dat je hier enkel maar met 2 kan spelen en niet meerdere spelers
Toch Blijft MW3 een leuke game voor aan de collectie toe te voegen met een hoge grafische gehalte vol knalplezier.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights