20 DLC-packs voor COD – MW3 in de planning

Game news PC PS3 Xbox 360

Activision heeft in totaal de komende  9 maanden 20 DLC’s op planning staan,
Call Of Duty Elite spelers kunnen deze natuurlijk eerder downloaden.

de eerste Modern Warfare® 3 DLC multiplayermaps Liberation en Piazza mag je vanaf 24 januari verwachten exclusief op XBox, andere platformen volgen later.

Vanaf januari tot en met september ontvangen Elite premiumleden via Xbox Live regelmatig updates.

Het Modern Warfare 3 Content Season voor Call of Duty Elite wordt afwisselender dan ooit te voren met gloednieuwe multiplayermaps, special ops-missies, nieuwe speltypen en nog veel meer. Hoewel Call of Duty Elite premiumleden de nieuwe content als eerste krijgen, laat Activision fans van Call of Duty: Modern Warfare 3 niet in de kou staan. Iedereen die zoals altijd de content wilt kopen, kan ‘m aanschaffen via de Modern Warfare 3 Content Collections.

Eric Hirshberg, algemeen directeur van Activision Publishing :

De gigantische release van Modern Warfare 3 en het stormachtige succes van Call of Duty Elite is pas het begin.

Call of Duty Elite is altijd beschikbaar voor onze fans en de MW3 Content Season is de ultieme manier om onze betrokkenheid bij de Call of Duty-community te tonen. Bovendien krijgen Call of Duty Elite premiumleden zo heel veel waar voor hun geld,

Met de Call of Duty®: MW3 Content Season voor Call of Duty Elite lossen we onze belofte in om meer nieuwe content nog vaker beschikbaar te maken voor nog meer afwisseling. Drie studio’s hebben de handen ineen geslagen voor het eerste seizoen en het belooft zeer diepgaande en uitgebreide content te worden.

Dankzij de expertise van onze ontwikkelaars en de passie van de fans, hoefden we geen concessies te doen op gebied van kwantiteit en kwaliteit, wat erg bijzonder is.

Elke maand komt er nieuwe content uit voor Call of Duty Elite. De eerste maandelijkse content-release op Xbox Live is gepland voor januari. De releases gaan door tot september. Gedurende de eerste drie maanden van 2012 brengt Activision vijf verschillende contentpakketten uit op drie momenten in januari, februari en maart. Xbox Live is als eerste aan de beurt, andere platforms volgen op een later tijdstip.

De eerste twee content-releases bevatten multiplayermaps die ook speelbaar zijn in Survival van Modern Warfare 3. In deze maps kom je terecht in een door oorlog verscheurd Central Park en een dorpje aan de Italiaanse kust. Liberation is een uitgestrekt militair landschap ideaal voor sluipschutters en LMGs. Aan beide zijden bevindt zich geschut voor eenieder die dapper genoeg is om dekking in te ruilen voor brute vuurkracht. Piazza is een idyllisch Italiaans vakantieoord waar gevaar in een klein hoekje zit en je voor je het weet in de loop van een wapen kijkt. Gevechten op de korte afstand en aanvallen van achter, boven en onder zijn aan de orde van de dag.

De derde content-release staat gepland voor half februari en de twee daaropvolgende releases staan in maart klaar om gedownload te worden. Call of Duty Elite premiumleden krijgen tot september één keer per maand nieuwe content. In maart is ook de eerste Modern Warfare 3 Content Collection te verkrijgen voor de hele Call of Duty: MW3-community op Xbox Live.

Om de verschillende content-releases luister bij te zetten, organiseert Call of Duty Elite speciale events waar gestreden kan worden om echte prijzen. We houden je het hele jaar op de hoogte van het Modern Warfare 3 Content Season voor Call of Duty Elite en de Collection-reeks

Geef een reactie