Review Kinect Sports Season 2

Microsoft Studio’s & Rare is terug met het vervolg op hun succesvolle sportgame: Kinect Sports
In Season 2 krijgen we opnieuw 6 nieuwe sporten om te beoefenen:
•    American Football:
•    Ski
•    Baseball
•    Darts
•    Golf
•    & tennis

In Kinect Sports Season 2 staat deze ook terug bol van plezier,
Zo kan je in American Football zowel beide als attacker & defender spelen.
Als Attacker is het je doel om zonder te worden tegen gehouden naar de overkant te geraken om een mooie fieldgoal of Touch down te scoren, terwijl als Defender moet je net de aanlopende speler trachten te tackelen zodat zijn field run verstoord word.


In Ski mag je voluit in de Alpen wanen, en van de hoogste bergen naar beneden glijden, ontwijk wel die bomen, probeer je doelen te raken of beter gezegd tussen de vlaggen te zoefen.


Baseball bezorgde ons wel het meest zweten: beurtelings speel je als Batter, sla je gerust een balletje maar let op als je een homerun scoort, dan moet je van het ene platform naar het andere lopen, of speel eens als verdediger, volg de tekens van de guard en gooi een slow bal of effect bal.


Darts: hoeven we eigenlijk niet veel over te vertellen, gewoon een lekker potje old skool darts of “vogelpieken” in de volksmond van sommige delen van het land: tracht zo dicht mogelijk bij je score te komen en out mart je tegenstander door zo snel mogelijk de benodigde punten te bekomen om aan je totaalscore te geraken, zit je erover dan klim je terug op en heb je weer meer punten nodig.

Golf: Niets leukers dan een birdy scoren op een groen veld met enkele slagen tegen het balletje, lekker stressie wordt het als je jou geduld verliest en te hard tegen de bal tikt. Probeer in zo weinig mogelijke hits de bal in de koker te scoren, de ene opgave al moeilijker dan de andere

Tennis : waan je als een echte Clijsters , Dardenne of Henin op de Roland Garros met de als je wil nodige Wyckmeyer :” Daar komt ie” kreten. Of speel lekker cru en verzin een spelletje “wack the bal boy” door de tennisbal in zijn gezicht te slammen, de details zitten goed aanwezig in de game

Rare heeft ook graag oog voor detail en dat wisten we al van de vorige deel: gooi een speer in het publiek, werp een discus in het videoscherm, gooi een bowlingbal stuk in de grond.


Ook in deel 2 kan je terug interactief in de omgeving inspelen zoals bovenstaand al vermeld, wij laten jou zoeken naar de details.
Vorig jaar was er rond maart  het wereldkampioenschap 100 hordelopen (deelnemers kregen dan een avatar T-shirt cadeau) , wij vroegen ons af welke actie we deze jaar mogen verwachten van Rare & Microsoft Studio’s, de Facebook pagina in het oog houden is een tip

Ook noemenswaardig is de Voice control die we zeker aanraden om te gebruiken om je game meer realisme te geven

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights