Catherine Pre-order edition

Deep Silver kondigt vandaag aan dat een exclusief artbook en een soundtrack CD verkrijgbaar zullen zijn voor iedereen die de actie-avontuur puzzelmix Catherine zal preorderen. Catherine releast op 10 februari 2012.

Het artwork in het artbook is nergens anders verkrijgbaar, en dit geldt ook voor de music tracks die op de limited CD zullen staan.
Deze preorder items zullen per land verkrijgbaar zijn bij een speciale retail partner. Deze retail partner zal lokaal per land aangekondigd worden.

Zowel de limited ‘Stray Sheep Edition’ (inclusief het Rave T-Shirt dat Vincent in de game draagt, 2 Stray Sheep onderzetters, een exclusieve Catherine poster, dit alles geserveerd in een pizzadoos van de Stray Sheep Bar) alsook de standard edition zullen hun release kennen op 10 februari. De ‘Stray Sheep Edition’ van Catherine zal EUR 69,99 kosten, de standard edition zal beschikbaar zijn aan EUR 59,99.

Catherine zal beschikbaar zijn voor PlayStation®3 computer entertainment system en het Xbox 360® video game and entertainment system van Microsoft. Catherine zal ook gelocaliseerd worden in Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights