2K BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL kan je nu verkrijgen!

Het beloven weer enkele spannende maanden te worden alvorens we het einde van 2014 kunnen vieren en onze nieuwe beloften kunnen maken voor 2015.

Zo wilt ook 2K en Gearbox het nog even aangenaam en gezellig maken met de aankondiging dat de nieuwste stand alone game in de veel geprezen Borderlands franchice nu ook beschikbaar is voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.

Dit is niets minder dan de

BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL

Deze bevat

  • Geheel nieuwe gameplay die de zwaartekracht tart
  • Krachtige laser-en ijzige Cryowapens
  • 4 nieuwe Speelbare personages
  • Een fantastische, coöperatieve verhaalervaring dat zich afspeelt tussen Borderlands & Borderlands2

Borderlands: The Pre-Sequel is het volgende grote deel in de bekroonde shooter-looter franchise, welke tot op vandaag wereldwijd meer dan 18 miljoen keer is ingekocht. Voor starters is deze game een perfect vertrekpunt om de franchise en Pandora’s maan voor de eerste keer te ontdekken, terwijl de game ook een musthave hoofdstuk is in het Borderlands verhaal voor fans van het eerste uur.”

 aldus Christoph Hartmann, president van 2K.

De 4 nieuwe personages waarmee gamers het verhaal kunnen aanvangen zijn

  • Nisha the Lawbringer
  • Athena the Gladiator
  • Wilhelm the Enforcer
  • Claptrap the Fragtrap

Het zijn allen bijzondere helden die samen met Handsome Jack  ten strijde trekken terwijl deze Pandora’s maan moet proberen redden.

Tussen alle chaos door zullen spelers ervaren hoe Jack aan de macht komt en zullen ze hem de megalomane tiran zien worden die fans hartgrondig haatten in Borderlands 2.

“Het was een feest om het team van Gearbox zo nauw te zien samenwerken met de getalenteerde groep van 2K Australia, om zo nieuwe en frisse ideeën voor de serie te bedenken. Het prachtige resultaat van die gezamenlijke inspanning van de studio’s is dat Borderlands: The Pre-Sequel de meest innovatieve Borderlandservaring is sinds we de franchise lanceerden.”

aldus Randy Pitchford, president van Gearbox Software.

Ook liet Tony Lawrence, General Manager van 2K, ons weten dat

“Het was een voorrecht om met Gearbox aan dit nieuwe hoofdstuk in de Borderlandsfranchise te werken. We zijn dit project gestart als fans van de serie en we zijn ontzettend blij dat wij een bijdrage konden leveren aan dit chaotische universum.”

 Daarnaast willen ze ook alle gamers belonen die de game nu aankopen tijdens de lancering  om de Season Pass aan te kopen voor €29,99 i.p.v. €39,99

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights