Final Fantasy Type-0 Collectors edition!

Recentelijk maakte Square Enix bekend dat er een zeer speciaal collectors edition zou zijn van FINAL FANTASY TYPE-0 HD.

 

 

Deze editie zal dan ook vanaf 20 maart 2015 in beperkte hoeveelheid beschikbaar zijn.

De presentatie van de collectors edition is schitterend, het is een speciale verpakking met daarin een meer goudjleurige steelbook, voorzien van unieke en prachtige illustraties van de beroemde illustrator Yoshitake Amano.

Ook bevat de collectors edition een manga die maar 200 pagina’s lang is, en waarin de oorsprong van Class Zero wordt uitgelegd en verkend.

final fantasy type 0 special editionDaarnaast is er een soundtrack CD bij waarop 15 handgekozen tracks op staan van de componist: Takeharu Ishimoto.
Naast al dit krijg je ook een limited edition hardcover artbook die een goeie 80 pagina’s telt, getiteld “Class Zero 842”, met daarin de historiek van de personages, vijanded en de wereld van Orience.

Deze bevat ook ongelooflijke concept-arts en 5 replica’s op ware grootte van de iconische speelkaarten, die het wapen zijn van Class Zero lid, Ace.
Ook is er een special edition van de game verkijgbaar, voorzien van een omkeerbaar doosontwerp en een doorzichtige opengewerkte sleeve om zelf op de verpakking aan te kunnen passen.

FINAL FANTASY TYPE-0 HD bevat ook een speelbare demo van FINAL FANTASY XV –EPISODE DUSCAE-, dat slechts verkrijgbaar is zolang de voorraad strekt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights