Yu-Gi-Oh! Duel generations nu gratis beschikbaar!!

Konami maakte recentleijk bekend dat Yu-Gi-Oh! Duel Generation, een Gratis game is die fans van over de hele wereld kunnen downloaden op hun Android en iOS toestellen.
Yu-Gi-Oh! Duel Generation is een gratis spel en bootst perfect het echte spel na, spelers van overall kunnen hun dueling skills tegen elkaar opzetten en strijden voor overwinning.

De nieuwe Android en iOS game laat de spelers dan ook tal van kaarten verzamelen, net zoals ze de echte verzamelen en is dus een perfecte companion app voor all wie houdt van Yu-Gi-Oh!
Yu-Gi-Oh! Duel generation bevat over 6000 kaarten dat de spelers kunnen verzamelen, met meer kaarten die nog aangekondigd zijn om de komende maanden uit te komen.

Zo kunnen spelers hun eigen decks samenstellen, volledig aangepast naar hun zelfstandige vechstijl en de strijd aangaan met de hele wereld.

yu gi ohNiet alleen kan de game online gespeeld worden, maar er is ook mogelijkheid tot offline spelen.

Wekelijks worden ook tal van challenges voorzien voor de spelers om aan te gaan, waarin ze strijden tegen steeds sterker wordende tegenstanders.

Zo kun je ook kaarten verdienen om je deck sterker te maken.
De gratis game werkt ook perfect voor mensen die nieuw zijn tot Yu-Gi-Oh! Universum, met een tutorial mode waarin alles sta voor stap wordt uitgelegd.

De game is volledig vertaald in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Als u meer wilt weten betreffende Yu-Gi-Oh! Duel Generations Begeef u dan naar deze site http://duelgeneration.konami.com/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights