Reality Fighters – Karate Kid

Game news

“No such thing as bad student, only bad teacher. Teacher say, student do.”

Iedereen kent ongetwijfeld de film “The Karate Kid” uit 1984 waarin de karatelegende Mr. Miyagi (Noriyuki ‘Pat’ Morita), Daniel LaRusso (gespeeld door Ralph Macchio), een tiener die wordt gepest, de knepen van het vak leert. Aan het einde van de film kan Daniel het succesvol opnemen tegen al zijn aartsvijanden.

Mr. Miyagi is een van de populairste personages uit de filmgeschiedenis. Met zijn bijzondere trainingstechnieken, zijn gevoel voor humor, de introverte wijsheid en zijn onwankelbare principes stal hij de harten van talloze fans, zowel in de eerste film, The Karate Kid, als in de opvolgers The Karate Kid: Part II en The Karate Kid: Part III.

Nu kan jij dankzij Sony Computer Entertainment Europe de volgende leerling van Mr. Miyagi worden!
De legendarische personage zal jou begeleiden in de game “Reality Fighters”, die binnenkort uitkomt voor de PS® Vita en gebruikmaakt van Augmented Reality voor een unieke spelbeleving.

Mr. Miyagi zal jou vanaf het begin al helpen. Zo begin je met het uploaden van jouw gezicht dankzij de PS® Vita-camera.
Vanaf dan zal Mr. Miyagi niet meer van jouw zijde wijken.

Mr. Miyagi helpt je op weg tijdens je missie om de ultieme Reality Fighter te worden. Hij geeft aanwijzingen en moedigt je aan met wijze woorden. Nadat je door middel van de meesterlijke adviezen en de wijze inzichten van Miyagi alle tegenstanders in het singleplayer-speltype hebt verslagen, moet je nog één test doorstaan: een duel met Miyagi zelf!
Om dit duel te kunnen winnen, moet je zijn wijze woorden tijdens het spel goed onthouden.

Durf jij de battle aan te gaan…?

Geef een reactie