NovaTouch european lancering

De NovaTouch TKL zorgt voor de snelste type ervaring voor iedereen, waaronder de eSports professional.

 

De NovaTouch TKL maakt gebruik van exclusieve switches met een debounce tijd van maar 3-5ms tegenover de 19-25ms van de traditionele Cherry MX switches.

cherry

Hierdoor debounced de Hybrid Capacitive switches tot 3x sneller terug naar 0 en is dan klaar voor een nieuwe toets aanslag.

cherry soloIn combinatie met een snellere debounce tijd heeft de Hybrid Capacitive switch ook een eerder actuatie punt.

De switch registreert de toetsaanslag al vanaf 1mm.

Dit in vergelijking met de 2-2.2mm van een Cherry MX switch, of de 1.9mm van een mechanische Kailh switch.

Deze twee feiten maken de NovaTouch TKL enorm geschikt voor Pro Gamers waar 0.1 seconden het verschil tussen winnen of verliezen kan betekenen.

De Hybrid Capacitive Switch vande NovaTouch TKL geeft het beste van twee werelden.

De switch is ontworpen met een custompaarse slider die volledig compatible is met Cherry MX keycaps voor mensen die graag een eigen uiterlijk willen geven aan hun toetsenbord.

klavier

Deze voor Cooler Master exclusieve switch maakt van de NovaTouch TKL een uniek toetsenbord in de markt voor toetsenbord enthousiastelingen.

De NovaTouch TKL is intern uitgerust met N-key rollover en anti-ghosting technologie voor verbeterde accuratie tijdens het typen.

Met de knoppen F1 tot en met F4 kun je de Turbomodus activeren.

Met de Turbomodus kun je ‘commands’ tot maximaal 8x sneller uitvoeren.

Het toetsenbord heft een 1000 Hz / 1 mspollingrate en wordt ondersteund door 128kb on-board geheugen voor een snelle respons van de media control toetsen.

klavier display

De N-key rollover zorgt ervoor dat de NovaTouch TKL altijd alle toetsaanslagen registreert, zonder een enkele toetsaanslag te missen.

De NovaTouch KL verbind je met een stevige ontkoppelbare micro-usb kabel, met een 1.8m gevlochten kabel ontworpen voor duurzaamheid, en makkelijk toegangkelijkin vergelijking met andere toetsenborden.

De NovaTouch TKL is vanaf vandaag beschikbaar in Europa.

De vertraging in Europa komt voort uit Cooler Master’s commitment om de Europese markt te voorzien van de regionale ANSI en ISO layouts die het beste bij de behoefte van Europese markt past.

De NovaTouch TKL kost  €179.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights