OnLive beschikbaar in België

De toonaangevende cloudgamingdienst OnLive Game Service is beschikbaar in België en Luxemburg.

 

 

Met deze dienst is het mogelijk om honderden bekende games te spelen op vrijwel ieder apparaat met een internetverbinding, zoals de nieuwste Philips tv’s met Android, Windows- en Apple-pc’s, en tablets en smartphones die op Android draaien.

Op OnLive vind je actie- en avonturenspellen, first person shooters, strategische games, simulators, MMO’s, race- en sporttitels, enzovoort, allemaal in eersteklas consolekwaliteit.

Gamers in de Benelux kunnen zich nu aanmelden voor verschillende OnLive-abonnementen.

OnLive beschikbaar in België

Het OnLive PlayPack-abonnement van € 7,95 per maand omvat een bibliotheek van ruim 250 games die overall kunnen worden gespeeld, op vrijwel ieder apparaat met internet.

Het nieuwe CloudLift-abonnement kost € 5.95 per maand en maakt het mogelijk om de nieuwste pc-games en MMO-toptitels op een groot aantal apparaten te spelen, rechtstreeks vanaf de krachtige OnLive-servers, dus zonder download.

OnLive Games Bundle is een combinatie van beide, tegen een gereduceerd tarief van € 9,95 per maand.

Wie de dienst eerst wil proberen, kan op http://games.onlive.com een zevendaags proefabonnement aanvragen.

Bruce Grove, General Manager bij OnLive.

“Net als bij andere vormen van streaming entertainment heeft de groeiende vraag voor een technologische impuls gezorgd, met in dit geval een aanvulling van bestaande fysieke en digitale gameplatformen als resultaat.”

Op de IFA, Europa’s grootste consumentenelektronicabeurs, kondigde OnLive afgelopen september hun samenwerking met TP Vision aan.

Onlive

Daardoor is de OnLive-app nu op alle nieuwe Philips-tv’s met Android geïnstalleerd.

Je hoeft dus enkel maar een controller aan te sluiten om de nieuwste games op je televisie te kunnen spelen. Philips-tv’s met Android ondersteunen een grote verscheidenheid aan game-controllers die zijn gebaseerd op XInput.

Alle Philips-tv’s met Android zijn bovendien uitgerust met Ambilight, een LED-verlichtingstechnologie die exclusief voor Philips-tv’s is ontwikkeld.

Ambilight werpt een warme lichtgloed – die precies overeenkomt met de kleuren op het scherm – op de wand achter de tv.

Dankzij de Ambilight Gaming Mode zijn de lichteffecten in staat om ook razendsnelle scenes in actie- en sportgames bij te houden, wat resulteert in een ronduit sensationele game-beleving.

Onlive_Gaming_Service

Met OnLive kun je aan een spel beginnen op je Philips-tv en, als je bijvoorbeeld het huis moet verlaten, verder spelen op een Android-tablet.

De vorderingen worden in de cloud opgeslagen en automatisch gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten, zodat je altijd verder kunt gaan waar je bent gebleven, waar je je ook bevindt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights