ASSASSIN’S CREED ROGUE komt naar de PC

Game news PC

Ubisoft heeft een tegenslag gekend met Assassin’s Creed Unity, maar daarnaast boekten ze wel een groot succes met

ASSASSIN’S CREED ROGUE

ACRO_Screenshots_World_NY_EddieBennun_1423146054PC Gamers hebben lang moeten wachten op deze gelegenheid, maar het is bijna zover.

Ubisoft liet alvast weten dat Assassin’s Creed Rogue nu ook uitkomt voor Windows PC en vanaf 10/03/2015 beschikbaar zal zijn!

Deze speelt zich af tijdens de 7-jarige oorlog halverwege de 18de eeuw.

Jij wordt meegesleurd naar nieuwe locaties waar je op ontdekkingstocht gaat in

  • Het oude New York
  • De Riviervallei van de Appalachen
  • Het bevroren Noord-Atlantische landschap

ACRO_SQ01_Washington_TKrastev_1423146054In het spel zit je in de huid van Shay Patrick Cormac die verraden werd door het Broederschap waardoor je voor het eerst het Assassin’s Creed-universum ervaart door de ogen van een tempelier.

De veelgeprezen maritieme elementen uit de vorige Assassin’s Creed-games zijn ook in Assassin’s Creed Rogue weer aanwezig.

Daarnaast brengen ze ook nog eens

  • Nieuwe wapens die zowel op het land als in het water gebruikt kunnen worden
  • Een nieuw schip: de Morrigan

ACRO_Screenshot_Env_ITKoritarev_1423146053Nieuw in deze PC-versie van Assassin’s Creed Rogue is de integratie van eye tracking input, een innovatie van het Ubisoft-team uit Kiev in samenwerking met Tobii Tech.

Met behulp van de SteelSeries Sentry met Tobii eye tracking kun je je écht onderdompelen in de wereld van Assassin’s Creed Rogue.

Als je met je ogen naar links of rechts beweegt volgt de camera namelijk jouw blik en creëer je als het ware een oneindig scherm waardoor het ontdekken van de visuele gamewereld nog natuurlijker wordt.

Als je nu jouw versie van Assassin’s Creed Rogue voor Windows PC pre-ordert via de Uplay Shop, ontvang je één van de zeven Assassin’s Creed-games naar keuze, helemaal gratis.

Daarnaast krijg je twee bonus DLC-packs als je de digitale versie pre-ordert: The Siege of For de Sable en The Explorer.

Geef een reactie