Release PROJECT CARS verschoven

Het is met droefheid dat Slightly Mad Studios & Bandai Namco Games Europe S.A.S aankondigen dat hun komende titel zijn release uitgesteld wordt naar mei 2015.

De reden hiervoor is doordat het team meer tijd nodig heeft om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke ervaring beleven met

PROJECT CARS

“Ondanks onze voorgeschiedenis in het maken van geprezen racegames is Project CARS het grootste en meest ambitieuze project tot op heden. De game, die voor 99.9% af is, blijft nog met wat kleine problemen kampen die we graag willen verhelpen. We willen dan ook de fans geven waar ze al eventjes om smeken en door mei als nieuwe releaseperiode voorop te stellen, zijn we zeker daar ook in te zullen slagen. We willen opnieuw onze fans bedanken voor hun steun en geduld. De verwachtingen liggen hoog en we willen dan ook dat gamers hetgeen krijgen wat ze verdienen: een volledige, op punt gestelde racegame vanaf de dag dat Project CARS in de rekken ligt. Aangezien onze focus dan ook vooral bij de gaming community ligt, zullen we gratis content uitbrengen ter compensatie van dit uitstel en om onze dankbaarheid te tonen. Het geschenk, waar fans zeker mee zullen tevreden zijn, zal vanaf release beschikbaar zijn en zullen we binnenkort onthullen.”

 aldus Ian Bell, Head of Studio bij Slightly Mad Studios.

Het is dus nog even geduld uitoefenen alvorens jullie hiervan kunnen genieten via de:

  • PlayStation 4
  • Windows PC
  • Xbox One

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights