Neverdead krijgt zijn eerste DLC

Game news PS3 Xbox 360

Konami komt met informatie over DLC pack van NeverDead

Vandaag kondigt Konami Digital Entertainment GmbH de release van de eerste DLC aan voor NeverDead die op 22 februari verschijnt.

De DLC, NeverDead Expansion Pack Volume 1, breidt het online gedeelte van de game uit met een nieuw karakter, drie nieuwe uitdagingen binnen het uitgebreide Asylum level en twee nieuwe outfits voor de onsterfelijke held Bryce Boltzmann.

Het Expansion Pack biedt de speler de kans om de modieuze, charismatische pop-idool Niki Summerfield te beheersen binnen de online uitdagingen, waaronder drie nieuwe uitdagingen binnen het uitgebreide Asylum level, inclusief:

 

  • Egg Hunt: Het opspeuren van verzamelobjecten in het Asylum level. Dit levert punten op als deze objecten worden afgeleverd in de aangewezen ‘Score Zones’. Als je de objecten laat vallen, zullen tegenstanders het proberen weg te pakken, terwijl gevaarlijke omgevingen en vijandelijke hinderlagen de moeilijkheid verhogen.
  • Fragile Alliance: Een concurrerende race door verschillende checkpoints verspreid over de kaart. Spelers kunnen hun tegenstanders de weg versperren door de aanval in te zetten. Ook in deze modus zorgen de gevaren in de omgeving en de vijandige hinderlagen voor een extra uitdaging.
  • Onslaught: Open het gehele Asylum level stukje voor stukje door het verslaan van je tegenstanders. Demonische zeehonden die de gebieden blokkeren verdwijnen als je de vijanden uit het vorige gebied verslaat. Dit zorgt voor meer controle over het spel en de vijandelijke ontmoetingen.

[kaltura-widget uiconfid=”6339862″ entryid=”1_3u5c0wrj” width=”619″ height=”344″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Tenslotte bevat NeverDead Expansion Pack Volume 1 twee outfits voor de online gebruikers om Bryce aan te kleden.

Geef een reactie