E3 aankondiging voor UBISOFT

Het is weer het drukste periode van het jaar en daar hoort Ubisoft ook bij!

Zo kondigen ze nu de games aan die op de E3

gepresenteerd zullen worden door

UBISOFT

Ubisoft komt met 3 langverwachte titels waar gamers vol ongeduld op zitten te wachten!

Het is Ubisoft die dan ook de aftrap van E3 zal geven op 15/06/2015 met een persconferentie en daagt op met

  • Assassin’s Creed® Syndicate: Deze game speelt zich af in Londen tijdens de Industriële Revolutie. Spelers kruipen in de huid van Master Assassins, Jacob en Evie Frye. Ze vechten om Londen te bevrijden en leggen daarbij de fundamenten van de georganiseerde misdaad in deze stad. Het wordt een avontuur vol actie, intriges en brute gevechten.
  • Tom Clancy’s The Division™: In deze online open-world action RPG vormen spelers een team met andere Division-agenten om zo New York te redden van de chaos veroorzaakt door een dodelijke pandemie.
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Rainbow Six Siege, geïnspireerd door anti-terreureenheden van over heel de wereld, nodigt spelers uit om een meester der vernietiging te worden. Intense close quarter confrontaties, korte gevechten, tactische gameplay, teamwork en spanning vormen de kern van deze game.

“De E3 is altijd een speciaal moment voor de gehele gaming community. Hier komen we allemaal samen om onze visie te delen over de toekomst van de entertainmentindustrie. Daarnaast onthullen we games waar we met enorm veel energie en passie aan werken. De feedback en het enthausiasme van de community wanneer zij voor het eerst zien waar wij aan werken, motiveert ons het meest. We houden ervan om een deel uit te maken van deze geweldige community. Onze getalenteerde teams werken continu met risico’s, verleggen grenzen en bieden meer vrijheid en keuzes in onze games zodat wij een langdurige en verrijkende ervaring kunnen bieden aan de spelers.”

aldus Yves Guillemot, co-oprichter en CEO van Ubisoft.

Ook komt de actrice Aisha Tyler opnieuw on stage door het grote succes dat ze vorig jaar gebracht had.

Ze was enorm geliefd bij velen en werd dus opnieuw gevraagd voor deze geweldige event bij Ubisoft.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights